Καλησπέρα σας, μία μέρα άνοιξα το PC μου και μετά από 10 λεπτά το τροφοδοτικό έκανε ένα τσαφ έπεσαν ασφάλειες κλπ κλπ.
Αντικατέστησα το τροφοδοτικό αλλά για να μην το σουτάρω λέω να δοκιμάσω να το φτιάξω κι ας μην ξαναμπει σε υπολογιστή δε πειράζει. Απλά δε ξέρω από που να ξεκινήσω μιας και δε φαίνεται κάτι περίεργοΚοιτάζω για πυκνωτές και το μόνο που βλέπω είναι 2 από δαυτους να είναι λίγο φουσκωμένοι από πάνω (δε μπορώ να δω τα χαρακτηριστικά τους εκεί που βρίσκονται αν δεν τους βγάλω).
Σας ανεβάζω 2-3 φωτό τουλάχιστον να μου πείτε που να επικεντρωθώ αρχικά μιας και δεν έχω πάρα πολλές γνώσεις και θα ανεβάσω κι άλλες φωτό αν ζητηθούν.
Στην δευτερη φωτο φαίνονται οι δύο πυκνωτές που βλέπω φουσκωμένους και την τρίτη φωτό την έβγαλα απλά για να δείτε αυτό το κίτρινο πράμα που δε ξέρω τι είναι το οποίο είναι τυλιγμένο με θερμοσυστελλόμενο και μία αντίσταση από κάτω. (δε ξέρω μήπως ευθύνεται και αυτό για την ζημιά)
Λέω να αντικαταστήσω τους 2 που βλέπω αρχικά.
Ευχαριστώ!
ΥΓ: από όργανα για μετρήσεις διαθέτω μόνο πολύμετρο δυστυχώς. (οπότε δε ξέρω αν μπορέσω να δω για χαλασμένους πυκνωτές)