Καλησπέρα, σε τηλεόραση sony kdl-40s2530 ανάβει κανονικά, δείχνει εικόνα για ένα δευτερόλεπτο και μετά σβήνει. Μάλλον θέλει αναβάθμιση; Υπάρχει κάτι;
Ευχαριστώ
Καλησπέρα, σε τηλεόραση sony kdl-40s2530 ανάβει κανονικά, δείχνει εικόνα για ένα δευτερόλεπτο και μετά σβήνει. Μάλλον θέλει αναβάθμιση; Υπάρχει κάτι;
Ευχαριστώ
Μπορεί όμως να είναι και βλάβη,π.χ. να έχουν πρόβλημα οι λάμπες, ή το inverter,ή το PSU κ.ο.κ. Έχεις κάνει κάποιες μετρήσεις;
Δυστυχώς είναι θέμα αναβάθμισης όπως σε πολλές sony. αλλά με ποιο τρόπο και με ποια αρχεία. Μου έχει τύχη πολλές φορές αλλά δεν την έχω βρει την λύση. Έχεις κάποια εμπειρία σε αναβάθμιση;
Σε ευχαριστώ.
η εικόνα σβήνει αμέσως ο ήχος παραμένει για λίγο ακόμη και σου αναβοσβήνει 4 ή 9 error codes; ποιό απο τα δύο είναι; το 9 είναι αναβάθμιση το 4 είναι άλλη βλάβη
Nίκο 9 φορες. Έχω συχνά πυκνά πρόβλημα με sony που θέλουν αναβάθμιση. Αν δεν έχετε υπόψη κάτι για το μοντέλο αυτό, δεν πειράζει. Γενικά όμως στις sony πως τις αναβαθμίζουμε και με τι αρχεία.
Καλησπέρα . Εχω το ίδιο πρόβλημα 9 αναλαμπές .φαίνεται ότι χρειάζεται αναβάθμιση, Μπορεί κάποιος να βοηθήσει . Ευχαριστώ.
έχω το ίδιο ακριβός πρόβλημα τι κανουμε ? ευχαριστω