SA400015.jpgSA400016.jpg
Γεια σας στη συγκεκριμενη τηλεοραση την ανοιγω και μου βγάζει αυτη την εικονα. Το μενου εμφανιζεται κανονικα μονο που η εικονα βγαινει οπως φενεται στην εικονα που εχω ανεβάσει.
Εχετε καμια ιδέα??
SA400015.jpgSA400016.jpg
Γεια σας στη συγκεκριμενη τηλεοραση την ανοιγω και μου βγάζει αυτη την εικονα. Το μενου εμφανιζεται κανονικα μονο που η εικονα βγαινει οπως φενεται στην εικονα που εχω ανεβάσει.
Εχετε καμια ιδέα??
SA400019.jpgSA400018.jpg
Εχουμε εξελήξεις.
Βρηκα οτι παραπανω πυνιο ηταν στον αερα και επιδι δεν εκανα καλα επαφι απο την θερμοτητα που δημηουργοταν 2 ποδαρακια δεξια ειχαν οξιδοθει τελιος. Το προβλημα μου τωρα ειναι πως θα τα κολλισω απο κατω γιατι ι πλακετα ειναι κολλημενη με ενα υλικο το οποιο φοβαμε να το τραβιξω με δυναμη. Ξερει κανενας που πανε αυτα τα ποδαρακια που εχω κυκλωσει με κοκκινο ωστε να μπορεσω να τα κολλησω απο πανω???
Kαλησπερα βαλε ενα καλωδιο εκει που σου σημειωσαSA400018.jpg
Σ'ευχαριστω.Αυριο θα το κολλησω και σου πω.
Φιλε Δημητρη. Την εκανα την κολληση που ειπες αλλα κανενα αποτελεσμα. Ειτε με κολλημενο πυνιο , ειτε με πυνιο στον αερα δεν εχει καμια διαφορα. Μετρισα την ταση και μου ερχετε 140 βολτ.
Δεν εχει κανενας αλλος καμια πρόταση???
ο jim philips είναι τεχνικός στην philips περισσότερη βοήθεια δεν μπορούμε να δώσουμε γιατί νομίζω σου απάντησε για την βλάβη τώρα αν δεν μπορείς να βρείς που έχει ανοιχτοκύκλωμα λίγο δύσκολο χωρις μετρήσεις θα σου πρότεινα να την πάς σε σέρβις να την φτιάξεις και προσοχή οι συσκευές αυτές έχουν επικύνδυνες τάσεις