Αρχικό μήνυμα από
Κυριακίδης
Γεια σε όλους ... εμπειρικά και ως πρώην τεχνικός στις οικιακές συσκευές . Θα σου έλεγα να μην "καταπίνεις" ότι σου είπαν για το ότι φταίει το μοτέρ.... εκτός από τα μεγάλα λαμόγια της πολιτικής ... εμείς οι τεχνικοί για τον "βωμό του χρήματος" γινόμαστε "λαμογιοκαρχαρίες" .
Πιστεύω ότι ακόμα και αν λένε ότι φταίει το μοτέρ ... δεν εξακρίβωσαν όμως τους λόγους. και για μένα φτιάχνεται το ίδιο κατά 95% . Και αυτό το λέω γιατί από το παρελθόν και πρώην "πελάτες μου" μου έλεγαν τα ίδια (ότι ρώτησαν σε αντιπροσωπεία) και μην σας φανεί παράξενο . που έχω φτιάξει το 80% αυτών των "άχρηστων" συσκευών . και μάλιστα με γελοία αποτελέσματα. π.χ κάποιες συσκευές ήθελαν αλλαγή τα καρβουνάκια !!!! ... έτσι απλά !
Συμπέρασμα .... μην καταπίνετε ότι σας λένε περί άχρηστου και για "πέταμα" ειδικά από τις αντιπροσωπείες !!! και αν κάποιος από αυτούς σας πει ότι δήθεν εγώ δεν ξέρω τι λέω .... ε τότε στείλτε τον σε μένα ... το 80 % από αυτούς θα φάει φάπες.
(και με τα καλωδια ισως μπορεσεις να κανεις κατι αλλα σε ενα μηνα παλι θα χαλασει.. Ειδικά τέτοια λόγια από "δήθεν τεχνικούς " πραγματικά εξοργίζομαι !! Γιατί?
1) Προσβάλουν την νοημοσύνη μας (και αυτό γιατί εξ αρχής λέει ότι κατέληξε ότι φταίει το μοτέρ ... και όταν λέει τα παραπάνω με κόκκινα ) που δεν έχουν καμιά σχέση.
2) Δεν θεωρείται "πετυχημένος" τεχνικός κάποιος που "παραδίνεται" στην λογική του (πάλι θα χαλάσει) γιατί λογικά αν κάνει "εν ακριβή γνώση" του και σωστή δουλειά ... δεν θα χαλάσει. ή αν χαλάσει θα χαλάσει κάτι άλλο.
3) Παραδέχομαι σε τεχνικό να σηκώνει τα "χέρια" μόνο σε δικαιολογημένες απόψεις , όπως π.χ "αδυνατώ να βρω τα ανταλλακτικά" κ.τ.λ.