Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 10

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Πάτροκλος
    Περιοχή
    Πάτρα

Προεπιλογή ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ HITACHI

Καλησπέρα παιδιά.Έχω πρόβλημα με μια τηλεόραση hitachi 28" 15ετιας.Όταν την κλείνω μετά δυσκολέυομαι πάρα πολύ να την ξαναανοίξω, ανοίγει και κλέινει αμέσως.Μετά από πολλές προσπάθειες καταφέρνω να την ανοίξω.Κάποια μέρα πείραξα 2 ρυθμιστίρια που έχει απο πίσω εκείνο το συστημα που καταλήγει με μία βεντούζα στην οθόνη.(δεν ξέρω πως λέγετε) και όποτε τα πειράζω αυτά δουλέυει για λίγο καιρό κανονικά αλλά μετά αρχίζει πάλι τα ίδια.Αν είναι κάτι ευκολο και μπορείτε να με βοηθήσετε θα περιμένω να σας ακούσω.

Μέλος
    Όνομα
    123
    Περιοχή
    122

Προεπιλογή

Και που ειναι το προβλημα ;Να την δει καποιος τεχνικος.Δεν ειναι σωστο να σε βοηθαμε.Μην παθεις τιποτα εσυ η τηλεοραση σου.Μετα θα πληρωσεις διπλασια.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mystaki g : 13-05-09 στις 08:56

Μέλος
    Όνομα
    δημητρης
    Περιοχή
    πατρα

Προεπιλογή

μαλλον ειναι καποια ελλατωματικη κολληση,αν ομως δε γνωριζεις καλυτερα να μην ασχοληθεις...συμφωνω εν μερει με το mystaki..

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Πάτροκλος
    Περιοχή
    Πάτρα

Προεπιλογή

δεν είμαι τελείως άσχετος.Είμαι ηλεκτρολόγος.Την είχα πάει για επισκευή πλήρωσα 70 ευρω για την συγκεκριμένη βλάβη και για μια άλλη που είχε.Την μία βλάβη την έφτιαξε την άλλη μου είπε οτι την έφτιαξε αλλα το πρόβλημα συνέχισε να υπάρχει.Να την ξαναπάω σε τεχνικό δεν παίζει προτιμώ να την πάω για πέταμα.Απλά ρώτησα μήπως είναι κάτι απλό και μπορέσω να το φτιάξω μόνος μου.
    Σας ευχαριστώ πάντος για τισ απαντήσεις.

Το avatar του χρήστη east electronics
    Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή

AN εναι οπως ειπες 15 χρονων εκεινο που πρπει να αλλαξεις με κλειστα τα ματια ειναι οι ηλεκτρολυτικοι πυκνωτες στο πρωτευων του τροφοδοτικου ( ολοι οι μικροι )

δεδομενης της ευκαιριας και αναλογα αν εχεις οργανο καλο θα ηταν να δεις αν μπορεις να αλλαξεις και καποιους απο το δευτερευον ....γενικα οι τηλεορασεις αυτες εχουν θεμα με τους ηλεκτρολυτκους σε σημαιο που φαινονται φουσκωμενοι ακομα και με γυμνο ματι
    SERVICE ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΗΧΟΥ
    east_electronics@yahoo.gr
    www.eastelectronics.gr ε

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Πάτροκλος
    Περιοχή
    Πάτρα

Προεπιλογή

Σ΄ευχαριστώ πολύ Σάκη θα το κοιτάξω αυτό που μου είπες, και αν δεν γίνομαι κουραστικός θα ήθελα να ρωτήσω και για μια άλλη περίπτωση....έχω και άλλη μια hitachi 21" 9ετιας η οποία στα 5 χρόνια μου παρουσίασε το εξής πρόβλημα...όταν είναι λευκό το φόντο στην οθόνη εμφανίζει 4 λεπτές γραμμές στο πάνω μέρος της οθόνης και παραμορφώνετε και ο ήχος.Ευχαριστώ

Το avatar του χρήστη east electronics
    Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή

υπαρχει καποια πιθανοτητα αυτο να σχετιζεται με το βερτικαλ ....αλλα η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν το γνωριζω ...σε μια τομσον που ειχα παρομιο προβλημα δεν καταφερα να βρω ακρια
    SERVICE ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΗΧΟΥ
    east_electronics@yahoo.gr
    www.eastelectronics.gr ε

Μέλος
    Όνομα
    123
    Περιοχή
    122

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ronis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σ΄ευχαριστώ πολύ Σάκη θα το κοιτάξω αυτό που μου είπες, και αν δεν γίνομαι κουραστικός θα ήθελα να ρωτήσω και για μια άλλη περίπτωση....έχω και άλλη μια hitachi 21" 9ετιας η οποία στα 5 χρόνια μου παρουσίασε το εξής πρόβλημα...όταν είναι λευκό το φόντο στην οθόνη εμφανίζει 4 λεπτές γραμμές στο πάνω μέρος της οθόνης και παραμορφώνετε και ο ήχος.Ευχαριστώ
    για της γραμμες ειναι ελεκτρ/πυκνωτης στο βερτικαλ .Ενας απ τους μικρους

Μέλος
    Όνομα
    μπαμπης
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mystaki g Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και που ειναι το προβλημα ;Να την δει καποιος τεχνικος.Δεν ειναι σωστο να σε βοηθαμε.Μην παθεις τιποτα εσυ η τηλεοραση σου.Μετα θα πληρωσεις διπλασια.
    εχεισ απολυτο δικιο μονο τεχνικος να την κοιταξει,μαν παθει τιποτα ο ανθρωπος,κατι ασχετο ποτε οι ηλεκτρολογοι απεκτισαν γνωσεις ηλεκτρονικης???για να σοβαρευτουμε λιγο γιατι εχουμε ξεφιγει τελοιως,δηλαδη και αυτος που βαζει πλακακια ξερει και απο ηλεκτρολογικους πινακες??μαλλον δεν σου αρεσε αυτο που εγραψα?ετσι φιλε και εμας μας καει οτν ακουμε τετοια καθενας στο γυπεδο του,δεν σπουδασαμε τοσα χρονια στην κλιμενς για να δυνουμε συμβουλες σε ασχετους,συμβουλες για βλαβες μονο σε συναδελφους ηλεκτρονικους που κατεχουν τις γνωσεις τις ηλεκτρονικης,συγνωμη που σας κουρασα καληνυχτα.beta cord 85 japan made(συμφωνειτε???)

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Πάτροκλος
    Περιοχή
    Πάτρα

Προεπιλογή

Συμφωνώ κι εγώ μαζί σου φίλε betacord85, άσχετος είμαι απο ηλεκτρονική.Το οτι δεν είμαι τελείως άσχετος πήγαινε στο οτι έχω κάποιες γνώσεις στο που υπάρχει υψηλή τάση για να μην με χτυπήσει το ρευμα.

Παρόμοια Θέματα

1. Προβλημα με τηλεοραση blue sky.
    από lalenium στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-03-11, 20:57
  2. Προβλημα με τηλεοραση
    από joke στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-01-09, 09:17
  3. προβλημα με τηλεοραση
    από panos22 στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 6