Εγώ νομίζω πως το ζεστό νερό είναι υπερεκτιμημένο.
Εξάλλου, έρχεται καλοκαίρι...
Εγώ νομίζω πως το ζεστό νερό είναι υπερεκτιμημένο.
Εξάλλου, έρχεται καλοκαίρι...
You only live twice.
Βάλε την βαλβίδα αντεπιστρέφης. Το οτι δούλευε δεν λέει τίποτα. 0,5 να άλλαξε η πίεση αλλάζουν όλα.
Απο τον Δήμο σου. Ακόμη και ενα νεο κτίριο να συνδεθεί στην ίδια γραμμή του Δήμου, μπορεί να εχεις μείωση.
Οτι εχεις πρόβλημα μέσα στο σπίτι σου είναι σίγουρο αλλά πρώτα πρέπει να αρχίσεις να ψάχνεις από κάπου.
Βάλε την βαλβίδα πρώτα και μετά θα δούμε, αν δεν φτιάξει.
ειναι δυνατον να μην μπορει να λυσει το παραπανω προβλημα ενας σωστος επαγγελματιας με το που θα δει την εγκατασταση απο κοντα? εκτος και εαν δεν ειναι επαγγελματιας. τι να πω. δοκιμασε με αλλον υδραυλικο.
Απο ένα σημείο και μετα νομιζα οτι κάποιος πείραξε ισως κατι στην πολυκατοικία, δεν ξέρω. Σίγουρα θα φέρω κι αλλον υδραυλικό γιατί όντως πιστεύω πως δε λειτουργεί ο θερμοσίφωνας όπως πρέπει. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Ευελπιστω να βρω μια λύση. Θα σας ενημερώσω!
Αντε και την έβαλε. Εσύ τι περιμένεις να αλλάξει;Ειλικρινά αν τον είχα ακόμα, θα σου έλεγα να έρθεις σπίτι μου να κάνεις μπάνιο να δούμε τελικά αν τα 80λτ. Σε φτάνουν ή έχεις εσύ θέμα.
Το μόνο που πάει το μυαλό μου είναι στις σωλήνες που συνδέει λάθος ο υδραυλικός, δεν γίνεται ολοι οι θερμοσίφωνες να είναι ελαττωματικοι.
με 80 λιτρα ηλεκτρικο θερμοσιφωνα κανουν ανετα μπανιο 2 ατομα
Εξαρτάται από τα άτομα Χρήστο! Εγώ θέλω πέντε λεπτά στο ντους, άλλοι θέλουν μισάωρο με το νερό να τρέχει συνέχεια.