Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 38 από 38

Μέλος
    Όνομα
    Βαγγέλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Προτείνω να μας πεις αν το πρόβλημα του negative το απέκτησε η tv σου μετά την αλλαγή του τροφοδοτικού ή το είχε και πριν (μαζί με την καθυστέρηση) του ανοίγματος.
    Να βγάλεις μια καθαρή φωτογραφία το εσωτερικό της για να δουν και οι υπόλοιποι την καλωδίωσή της, μια φωτογραφία της mainboard και να φαίνονται και τα περάσματα των καλωδιοταινιών που καταλήγουν στην t-con, αν είναι κάτω ή πιέζονται από το μεταλικό σασί ή είναι ανεστραμένα με οποιοδήποτε τρόπο όπως στην φωτό του service manual που δείχνει και την fault εικόνα (4-1-8 another kind of defect), να δούμε επίσης αν έχει κάποιο ολοκληρωμένο στην mainboard με ψύκτρα όπως στην φωτό, ή με hot glue. Αυτά προς το παρόν, αν δεν έχουν να προσθέσουν κάτι οι υπόλοιποι, και εφόσον δεν είσαι διατεθειμένος να δώσεις χρήματα για πλακέτα, να προχωρήσεις με βοήθεια να δεις αν υπάρχει πρόβλημα με αποστάτες και μόνωση όπως ανέφερα καθώς το fix αυτό δεν το αποδέχεται η samsung ούτε ο φίλος Νίκος και το θεωρεί γελοίο.

Βήμα βήμα αν δεν έχεις γνώσεις αποσυναρμολόγησης, διαφορετικά δεν έχω να προτείνω άλλη λύση από αυτές που ήδη σου έχω πει. Πάντως το μόνο που δεν πρόκειται να γίνει είναι να φτιάξει από μόνη της. Καλό θα ήταν όμως να μην χτυπάς τις πλακέτες και δεν το λέω ειρωνικά ούτε επιστημονικά. Όσο και να χτυπάς την t-con δεν στρώνει. Βγάλε τις φωτογραφίες όποτε βρεις χρόνο και πιστεύω θα βοηθήσουν και οι υπόλοιποι ασχέτως των διαφορετικών απόψεών μας. Καλό βράδυ.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Θεόδωρος
    Περιοχή
    Σάμος

Προεπιλογή

Οκ! Μόλις βρω λίγο χρόνο και την ανοίξω ξανά θα σας ανεβάσω της φωτογραφίας!

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μέλος
    Όνομα
    .
    Περιοχή
    .Νέος κόσμος

Προεπιλογή

σας παρακολουθώ απο την αρχή του νήματος και προσπαθείτε να βρείτε λύση και τσακώνεστε στο τέλος την λύση την έδωσε το σέρβις που πήγε ο φίλος μας εγώ θα σου πω βάση s/n της συσκευής σου έχεις κομμένο flex απο κοντρόλ στο πάνελ και έχεις λευκό αν φοράς ένα εκ των δύο πάνελ που σου γράφω
    LTA400HHL01 ή LTA400HLH1 άρα ο βαμβακάς την γνωρίζει την βλάβη

Το avatar του χρήστη chipakos-original
    Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Γαλατσι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
    σας παρακολουθώ απο την αρχή του νήματος και προσπαθείτε να βρείτε λύση και τσακώνεστε στο τέλος την λύση την έδωσε το σέρβις που πήγε ο φίλος μας εγώ θα σου πω βάση s/n της συσκευής σου έχεις κομμένο flex απο κοντρόλ στο πάνελ και έχεις λευκό αν φοράς ένα εκ των δύο πάνελ που σου γράφω
    LTA400HHL01 ή LTA400HLH1 άρα ο βαμβακάς την γνωρίζει την βλάβη
    Κι εγώ εκεί καταλήγω διότι σαν service samsung είναι υποχρεωμένος ο Βαμβακάς να ξέρει κι όχι να πετάει το μπαλάκι στον πελάτη πλήρωσε τώρα αυτό που φτιάξαμε εννοώ το τροφοδοτικό και αν δεν είναι αυτό τότε μπορεί να είναι εκείνο.Τι στο καλό service είναι αυτό.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Θεόδωρος
    Περιοχή
    Σάμος

Προεπιλογή

Δεν ξέρω αν ξέρει η οχι αλλά εμένα μου λέει η το ενα ειναι η το άλλο και του λέω και αν δεν ειναι τι κάνουμε το στέλνουμε πίσω το ανταλλακτικό και εκει αρχίζουν τα μισόλογα! Άσε που μου λέει πως θα πάρει τουλάχιστον 15 μέρες να έρθει το ανταλλακτικό + σε πόσες μέρες θα δει την ζημιά + σε πόσες μέρες οταν έρθει θα το βάλει! Ειμαι πολύ καχύποπτος γιατι έχω πληρώσει πολλά πάνω στην άγνοια τον εδω τεχνικών γενικά! Ένα καλώδιο στο αμάξι το πλήρωσα σχεδόν 4500 και τελικά δεν το έφτιαξα οταν άλλαζαν τα πάντα και δεν έβρισκαν τι ειναι ο ένας με έστελνε στον άλλον!

Μέλος
    Όνομα
    Βαγγέλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

http://www.youtube.com/watch?v=mpp14G-c9Yo

Κοιτάξτε και εδώ ένα troubleshooting μιας LG που δεν γνωρίζω τι panel φοράει. Στο 05:45 ενώ τεστάρει με το χέρι τα flex και ενώ υπάρχει εικόνα στο ένα μέρος της tv, το flex που τελικά δίνει την εικόνα στο προβληματικό μισό είναι στην πλακέτα του λειτουργικού μισού. Κοιτάξτε πως όταν στο 05:45 όταν τεστάρει το flex, η πλακέτα ανασηκώνεται από το σασί. Κάτω από την πλακέτα υπάρχει πλαστικό μόνωσης, ανάμεσα όμως υπάρχει μεταλλικό clip το οποίο κρατάει το πλαστικό δεμένο στο υπόλοιπο panel. Και ρωτώ μήπως τελικά δεν είναι κομμένα τα flex και υπάρχει και εκεί πρόβλημα επαφής της πλακέτας με το μεταλλικό μέρος του panel; Φανταστείτε λοιπόν στο panel της samsung που έδωσα στο link στην αρχή, όλο το μεταλλικό μέρος του panel ακάλυπτο... Δεν θέλω να επιμείνω άλλο, ο τρόπος που ανέφερα δεν έχει δοκιμαστεί όμως. Δεν υπάρχει ένας τεχνικός στην Σάμο που μπορεί να πληρωθεί για διάγνωση βλάβης και να ξέρει τι να απαντήσει;

Banned
    Όνομα
    Κώστantinos
    Περιοχή
    ΕΛΛΑΔΑ

Προεπιλογή

panel φιλε μ παρε αλλη

ενοειτε οτι exei τσεκαριστη η τ-κον
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pipilas : 25-02-14 στις 23:32

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Θεόδωρος
    Περιοχή
    Σάμος

Προεπιλογή

Καλά όλα αυτά που λέτε και σας ευχαριστώ αλλά αυτο που με προβλημάτισε εμένα και το ψάχνω ειναι οτι δεν είναι σταθερή η βλάβη! Δηλαδή φτιάχνει και χαλάει! Εδω και 4 μέρες παίζει λες και δεν έχει κανενα πρόβλημα αλλά δεν ξέρω ακόμα για πόσο μπορεί οταν πάω σπίτι και την ανοίξω να έχει χαλάσει η μετά απο 5 λεπτά η μετά απο μια εβδομάδα! Δεν έχει κατι στάνταρ! Προχτές το βράδυ χάλασε για 5 λεπτά και έφτιαξε πάλι χωρίς να κάνω τίποτα!

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234

Παρόμοια Θέματα

1. [Τηλεόραση Samsung] Πρόβλημα σε samsung LE32A436T1D
    από nikolaras στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-01-14, 21:18
  2. [Κλιματιστικό Samsung] Πρόβλημα σε κλιματιστικό samsung
    από mfandom στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-11-13, 07:28
  3. Samsung lcd 32'' tv πρόβλημα