Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 40

Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Κομοτηνη

Προεπιλογή

Το είχα διαβάσει και έγω το θέμα αυτό και από οτι κατάλαβα μου λες να πάρω τις μετρήσεις για να ΄δω τον αισθητήρα.
    Δηλαδή στο συγκεκριμένο δεν έχουμε δύο αισθητήρες για την θερμοκρασία?

Θα το αφήσω να δουλέψει σήμερα και θα μετρήσω αύριο.
    Το έχω και δουλεύει περίπου 10 ώρες.Το μοτερ το πέτυχα και σβησμένο 2 φορές.
    Με επιλεγμένες θερμοκρασίες 7 για την συντηρηση και -18 για την κατάψυξη αλλά έχω 1 βαθμο στην συντήρηση και -25 στην καταψυξη (τελικα δουλεύει το ανεμιστηράκι και στην κατάψυξη) .
    τωρα να πω κάτι χαζό, υπάρχει περίπτωση να πιάνει τόσο χαμηλές θερμοκρασίες επειδή είναι άδειο το ψυγείο?
    Ξέρω οτι λογικα μόλις πιασει αυτο που έχεις επιλέξει, θα κρατήσει σταθερή θερμοκρασια και δεν θα κατέβει πιο κάτω, με άδειο ή γεμάτο ψυγείο,έτσι δεν είναι?

Το avatar του χρήστη tipos
    Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Εχει 2 αισθητηρες στη καταψυξη και ενα η δυο στη συντηρηση αναλογα το μοντελο.Αν το στοιχειο της συντηρησης ειναι εξωτερικο τοτε εχει εναν πανω στο στοιχειο,αν το στοιχειο ειναι χωνευτο τοτε εχει ενα στο χωρο και ενα πανω στο στοιχειο μεσα στη μονωση.
    Οι πρωτες μετρησεις θερμοκρασιας δεν αντιστοιχουν σε αυτες που επιλεγεις,ειδικα στην καταψυξη γιατι εχει ενα σωληνα επιστροφης κοινο με την συντηρηση,οποτε οταν δουλευει η συντηρηση <<κλεβει>> λιγο και η καταψυξη.Αν συνεχισει το ιδιο προβλημα με τη συντηρηση και αυριο τοτε η ο αισθητηρας του στοιχειου εχει θεμα η χανει η βαλβιδα και δινει ταυτοχρονα και στους δυο θαλαμους.
    Αφου λοιπον το βεντιλατερ δουλευει τοτε ξεχναμε το post με το link που σου ειπα να δεις.
    Κανε τις μετρησεις με τα αισθητηρια παγωμενα και σε θερμοκρασια δωματιου και βλεπουμε

Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Κομοτηνη

Προεπιλογή

.20160820_130545.jpg20160820_130551.jpg20160820_130558.jpg20160820_130609.jpg

Σημερα θα τελειώσω με τις μετρησεις και ελπίζω να βγάλουμε ακρη
    χθες δούλεψα μόνο την κατάψυξη, εκλεισα την συντήρηση και έκανα κάποιες μετρήσεις.
    Με επιλεγμένο -18 , είχα -17 μετά απο κάποιες ώρες και μετα εως και σήμερα το πρωι είχα -22 σταθερα.
    Να τονίσω οτι το μοτερ ήταν την περισσοτερη ώρα σε αναμονη, σε αντιθεση με οταν δουλευε και η συντηρηση που δούλευε σχεδον συνεχεια

το ξυγείο έχει τελικά 3 αισθητήρες. δυο evaporator sensors και έναν air sensor. Ο ενας evaporator ειναι μέσα στην συντηρηση στο καπάκι με το φως , ο άλλος evaporator είναι μέσα στην κατάψυξη και μέσα στις κυψέλες που ψύχουν (εαν τις λέω σωστα) και ο air sensor ειναι στην κατάψυξη, αυτος που φαίνεται όταν ανοιγεις την πόρτα.

Ο evaporator της συντηρησης ήταν στα 3.3 kohm με 30 βαθμους .
    Δούλεψα λοιπόν μόνο την συντηρηση και πήρα αυτες τις μετρήσεις

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ------EVAPORATOR SENCOR ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ--------AIR SENSOR ΚΑΤΑΨΥΞΗ

29 ------------------------ 4.2 ---------------------------------------------- 4
    10 ----------------------- 22 ----------------------------------------------- 13.5
    -21.5 --------------------- 60 ----------------------------------------------- 48
    12 ------------------------- 15.1 --------------------------------------------- 7
    10 ------------------------- 13.6 --------------------------------------------- 8.14

(Συγνωμη για τις γραμμες . το μονο που είναι μειον στα νούμερα ειναι στο -21.5)

επιφυλάσομαι για τις μετρήσεις στα μείον που έκανα, επειδη τα είχε παίξει το θερμομετρο μου και για αυτο και δεν τισ βάζω όλες. Σημερα θα μετρησω με το καινούργιο και θα τις γράψω.
    Ανεβαζω και κάποιες φωτό να δείτε πως ήταν η κατάψυξη στους -21 (το χερι στην μια φωτο είναι του μικρου, απο τώρα στα μαστορέματα)
    Θα επανελθω το βράδυ
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgtsport : 20-08-16 στις 14:54

Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Κομοτηνη

Προεπιλογή

Χθες λοιπόν έβαλα να δουλέψει πάλι και η συντήρηση και η κατάψυξη μαζί.
    Καταρχήν να πω ότι τελικά η κατάψυξη δουλεύει αλλά όχι όπως θα έπρεπε. Ισως θα πρέπει να αλλάξω τον τίτλο του θέματος
    Αργεί πολύ να πιάσει χαμηλές θερμοκρασίες και κατεβάζει πιο πολύ απο οσο το ρυθμίζω.

Ρύθμισα την θερμοκρασία στους 7 βαθμούς για την συντήρηση και στους -18 για την συντήρηση.
    Το ψυγείο άρχισε να κάνει τα ίδια.
    Κατέβασε αμέσως στην συντήρηση και έφτασε τους -2 ,ενω στην καταψυξη μετά απο αρκετή ωρα έφτασε τους -29!!!
    Παρακάτω είναι και οι μετρήσεις

====ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ========EVAPORATOR SENSOR ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ=========EVAPORATOR ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ======AIR SENSOR ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ
    ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ//ΚΑΤΑΨΥΞΗ

18.8////////-6.6==================8.8========================12 .6====================10
    -1////////////4===================12=========================15. 3==================10.4
    -2///////////-7===================11.5========================21 ====================20
    2,5/////////-23===================10.3========================7 3====================41
    -2///////////-13===================18=========================55 ====================29
    6/////////////-29==================9,6=========================11 5===================76,4

Αυτές είναι οι μετρήσεις . Στην φωτογραφία είναι οι τιμες του εξατμιστή EVAPORATOR SENSOR.

Ελπίζω να βγάζετε άκρη έτσι που τα έγραψα και ελπίζω να μπορεί κάποιος να μου πει τι θα μπορούσα να κάνω τελικά

20160821_155625.jpg
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgtsport : 21-08-16 στις 17:58

Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Κομοτηνη

Προεπιλογή

Στην τεταρτη σειρα και στην εκτη είναι 73 και 115, δεν ξερω γιατι μου τα βγάζει με κενο

Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Evaporator sensor στη συντηρηση μεσα στη λαμπα δεν γινεται.Βγαλε φοτο το θαλαμο της συντηρησης και το καρτελακι με τα στοιχεια του ψυγειου για να δουμε πιο μοντελο ειναι.Απο αυτα που γραφεις πιθανολογω οτι ο αισθητηρας συντηρησης που γραφεις ειναι χωρου και οχι evaporator.Aν εχω δικιο τοτε εχεις και τεταρτο αισθητηρα μεσα στη μονωση ο οποιος εχει τη λυση του προβληματος.

Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Κομοτηνη

Προεπιλογή

Καλησπερα Σάκη.
    Μέσα στην λάμπα δεν είναι, εχεις δίκιο, λάθος διατύπωση.
    Ειναι στο ύψος της λάμπας , στελνω φωτο απο το manual γιατι δεν είμαι σπίτι. Αυριο θα μπορω να σου στειλω τα στοιχεια και το μοντελο του ψυγειου.
    Δυστυχως δεν είδα να έχει αλλο αισθητήρα, μακαρι να κανω λα€θος.
    Στέλνω και δυο φωτο που έχω μαζι μου , απο την πλακέτα, οπου φαινονται και τα καλωδια απο τα αισθητηρια.

20160801_231250_LLS.jpg20160801_231257_LLS.jpg20160821_232915.jpg

Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

OK. ειναι οντως evaporator και εχει τρεις αισθητηρες.Προσωπικα καταληγω σε αισθητηρα evaporator συντηρησης γιατι οπως γραφεις η συντηρηση παγωνει πολυ και δουλευει πολυ περισοτερο.Η καταψυξη κατεβαζει πολυ γιατι οπως σου ειπα σε αλλο post λειτουργει ως προεκταση της συντηρησης λογο οτι η επιστροφη της συντηρησης ειναι ουσιαστικα το στοιχειο της καταψυξης.Δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι θελω να πω.προσπαθω να το περιγραψω οσο ποιο απλα μπορω.

Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Κομοτηνη

Προεπιλογή

Σε καταλαβαίνω, μια χαρα τα λες.
    Μακαρι να είναι αυτο. Φαντάζομαι είναι διαφορετικο σαν κωδικος απο της καταψυξης ή είναι τα ίδια?
    Θα μιλησουμε αυριο, οταν θα είμαι σπιτι. Σε ευχαριστω και πάλι

Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Κομοτηνη

Προεπιλογή

Σακη σου έστειλα τα στοιχεια σε pm.
    Οποτε βρεις κατι ή αν δεν ηρθε καλά το αρχειο, ενημέρωσε με σε παρακαλω.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-11-17, 10:35
  2. [Liebherr] Liebherr Cnes 3803 Ρύθμιση Θερμοκρασίας Κατάψυξης
    από jounite στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-02-13, 19:15
  3. [Liebherr] Liebherr Cnes 3803 πολύ χαμηλές θερμοκρασίες
    από jounite στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-02-13, 21:15
  4. προβλημα με ψυγειοκαταψυκτη Liebherr
    από jimakosb στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-08-11, 10:52
  5. ΠΡΟΒΛΗΜΑΜΕ ΨΥΓΕΙΟ LIEBHERR CNes 3803.
    από motocross στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-01-11, 10:53

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία