Αρχικό μήνυμα από
atsio
Για το 9500 είχες απόλυτο δίκιο. Ο μονόδρομος είναι το 771 και μάλιστα του 2010 (εκεί στάματησε και η παραγωγή του, άλλα οι κινέζοι πουλάνε και του 12 κλπ. Που τα βρίσκουνε !!!!!). Σου ξαναέβαλε ένα προβληματικό 770.
Τώρα για το Dell !!!! το δεν έχει εικόνα είναι σχετικό. Ξεκινούσε και έκλεινε ή έμενε ανοιχτό; Ξεκινούσε και είχε παράξενους χαρακτήρες στην οθόνη;
εγω δε το ειδα,η πολιτικη της εταιριας ειναι οτι πει ο τεχνικος.μου ειπανε ακριβως οτι δε δειχνει πλεον τιποτα η οθονη και δε παιρνει επισκευη.και αυτο και με το παλιο αλλα και το καινουριο τσιπ.απλα κατι δε μου κολλαει...η ιστορια οπως προειπα ειναι οτι με το παλιο τσιπ γραφικων φορτιζε,αλλα χαλουσε στον μηνα,ενω η οθονη εδειχνε στο γκρι σαν κοκους,χιονια απ την πρωτη μερα που το επαιρνα.τους επεμενα οτι εχει προβλημα το ιδιο το τσιπ αλλα αυτοι τα χαβα τους...οτι κρινει ο τεχνικος.με τα πολλα,παραγγελνουν αλλο τσιπ(1 μηνα αναμονη)δε ξερω απο που,το βαζουν και δεν αναγνωριζει το φορτιστη ουτε στο bios,γι αυτο κ δε φορτιζει και η μπαταρια.(προφανως θα ξερεις,τα dell εχουν μια add only DALLAS 2501 μνημη,που συνδεεται στο κεντρικο πιν και αναγνωριζει σαν γνησιο το φορτιστη).αυτοι πατανε στο γεγονος οτι εγω ειχα ενα φορτιστη απο αλλο λαπτοπ,που ομως ειχα ενσωματωσει τη μνημη αυτη(την πηρα απο το καμμενο γνησιο) και φορτιζε κανονικα,το αναγνωριζε στο bios και ολα μια χαρα.με τα πολλα τους επεισα μετα απο καβγαδες με το αστερι τεχνικο,που επεμενε οτι τα dell διαβαζουν αντισταση στο φορτιστη οπως τα hp.ακομα δε μπορω να εξηγησω τι κανανε,ξερω οτι δεν εχει σχεση το gpu με τη φορτιση,μαλλον καπου στη διαδικασια εγινε μλκια και πηγαν να το μπαλωσουν ετσι...τι λες κ εσυ?