Οκ! Μόλις βρω λίγο χρόνο και την ανοίξω ξανά θα σας ανεβάσω της φωτογραφίας!
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οκ! Μόλις βρω λίγο χρόνο και την ανοίξω ξανά θα σας ανεβάσω της φωτογραφίας!
σας παρακολουθώ απο την αρχή του νήματος και προσπαθείτε να βρείτε λύση και τσακώνεστε στο τέλος την λύση την έδωσε το σέρβις που πήγε ο φίλος μας εγώ θα σου πω βάση s/n της συσκευής σου έχεις κομμένο flex απο κοντρόλ στο πάνελ και έχεις λευκό αν φοράς ένα εκ των δύο πάνελ που σου γράφω
LTA400HHL01 ή LTA400HLH1 άρα ο βαμβακάς την γνωρίζει την βλάβη
Δεν ξέρω αν ξέρει η οχι αλλά εμένα μου λέει η το ενα ειναι η το άλλο και του λέω και αν δεν ειναι τι κάνουμε το στέλνουμε πίσω το ανταλλακτικό και εκει αρχίζουν τα μισόλογα! Άσε που μου λέει πως θα πάρει τουλάχιστον 15 μέρες να έρθει το ανταλλακτικό + σε πόσες μέρες θα δει την ζημιά + σε πόσες μέρες οταν έρθει θα το βάλει! Ειμαι πολύ καχύποπτος γιατι έχω πληρώσει πολλά πάνω στην άγνοια τον εδω τεχνικών γενικά! Ένα καλώδιο στο αμάξι το πλήρωσα σχεδόν 4500 και τελικά δεν το έφτιαξα οταν άλλαζαν τα πάντα και δεν έβρισκαν τι ειναι ο ένας με έστελνε στον άλλον!
http://www.youtube.com/watch?v=mpp14G-c9Yo
Κοιτάξτε και εδώ ένα troubleshooting μιας LG που δεν γνωρίζω τι panel φοράει. Στο 05:45 ενώ τεστάρει με το χέρι τα flex και ενώ υπάρχει εικόνα στο ένα μέρος της tv, το flex που τελικά δίνει την εικόνα στο προβληματικό μισό είναι στην πλακέτα του λειτουργικού μισού. Κοιτάξτε πως όταν στο 05:45 όταν τεστάρει το flex, η πλακέτα ανασηκώνεται από το σασί. Κάτω από την πλακέτα υπάρχει πλαστικό μόνωσης, ανάμεσα όμως υπάρχει μεταλλικό clip το οποίο κρατάει το πλαστικό δεμένο στο υπόλοιπο panel. Και ρωτώ μήπως τελικά δεν είναι κομμένα τα flex και υπάρχει και εκεί πρόβλημα επαφής της πλακέτας με το μεταλλικό μέρος του panel; Φανταστείτε λοιπόν στο panel της samsung που έδωσα στο link στην αρχή, όλο το μεταλλικό μέρος του panel ακάλυπτο... Δεν θέλω να επιμείνω άλλο, ο τρόπος που ανέφερα δεν έχει δοκιμαστεί όμως. Δεν υπάρχει ένας τεχνικός στην Σάμο που μπορεί να πληρωθεί για διάγνωση βλάβης και να ξέρει τι να απαντήσει;
panel φιλε μ παρε αλλη
ενοειτε οτι exei τσεκαριστη η τ-κον
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pipilas : 25-02-14 στις 23:32
Καλά όλα αυτά που λέτε και σας ευχαριστώ αλλά αυτο που με προβλημάτισε εμένα και το ψάχνω ειναι οτι δεν είναι σταθερή η βλάβη! Δηλαδή φτιάχνει και χαλάει! Εδω και 4 μέρες παίζει λες και δεν έχει κανενα πρόβλημα αλλά δεν ξέρω ακόμα για πόσο μπορεί οταν πάω σπίτι και την ανοίξω να έχει χαλάσει η μετά απο 5 λεπτά η μετά απο μια εβδομάδα! Δεν έχει κατι στάνταρ! Προχτές το βράδυ χάλασε για 5 λεπτά και έφτιαξε πάλι χωρίς να κάνω τίποτα!