Το πιθανότερο είναι,ότι θα πρέπει να συνδέσεις και το πάνελ πάνω στο subwoofer,για να κάνεις σωστά, τον οποιοδήποτε έλεγχο.
Το πιθανότερο είναι,ότι θα πρέπει να συνδέσεις και το πάνελ πάνω στο subwoofer,για να κάνεις σωστά, τον οποιοδήποτε έλεγχο.
Το ζόρι είναι με τόσο σίδερο που έχει το σασί κλπ θα γίνει βραχυκύκλωμα αν τα βάλω όλα μαζί.
Τέλος πάντων θα πάω για ύπνο και συνεχίζω αύριο. Δεν έχω καταλάβει τι μπορεί να πάει στραβά. Εκτός αν έχει καψαλιστεί κάτι στο πανελ και δεν δουλεύει το on off lol
900MHz-64GHz
Αφού το έλυσες αν μπορείς κάνε και μια μέτρηση στην CN910 "με όλα κουμπωμένα επάνω", αν δεν μπορείς κλείστω πάλι και δοκίμασε την τύχη σου στο πάνελ.
Σελ. 96 του manual που έβαλες
Capture.JPGCapture2.JPG
εντάξει και πάνω υπάρχει πολύ πράγμα από τροφοδοσία, αλλά μπορεί να χρειαστείς να ξανακατέβεις προς το sub
που σε αυτήν την περίπτωση (αν είναι τόσο δύσκολη η πρόσβαση) θα χρειαστείς extension jig ή πατέντες.
Υγ.
Μιλάω θεωρητικά βλέποντας το σχέδιο δεν το ξέρω το εργαλείο σου, επίσης μετρώντας τις τάσεις στον αέρα δεν λέει τίποτα υπάρχουν και τρεις εντολές (μπορεί και pull-up)
όπως και δεν υπάρχουν φορτία (μπορεί να δείχνει ότι θέλει).
Καλό βράδυ/επιτυχία Κωνσταντίνε.
Καλημέρα, θα κάνω μια προσπάθεια πάλι, αλλιώς θα το βάλω σε τσουβάλι θα το βαρέσω με τη βαριοπούλα και θα το δώσω στο φίλο μου.
900MHz-64GHz
To θέμα το έλεγξες καθόλου?
900MHz-64GHz
Άσε την βαριοπούλα (θέλει πολύ τεχνογνωσία) και πιάστω από την αρχή χαλαρά (ξεκινώντας από τις τάσεις stand-by), μετά βλέπουμε.
Σωστός ο Σπύρος. Ξεκίνα από την αρχή ,προσπάθησε να μετρήσεις τις τάσεις στην CN910 ή πάνω στην REG BOARD, ή ακόμα και πάνω στην CN602 στην AMP-DSP BOARD. Ένα πράγμα όμως είναι σίγουρο. Ότι η βαριοπούλα δεν είναι το κατάλληλο εργαλείο επισκευής ,για την δικιά σου περίπτωση.![]()
Δεν είναι δικό μου, αλλά δεν πειράζει θα το δώσω πίσω σε σακουλάκι
Θα ξανά μετρήσω, αν και τώρα το πρόσεξα έχει στο εγχειρίδιο τάσεις που πρέπει να μετρήσω σε διάφορα σημεία, το μόνο μου πρόβλημα είναι να μη γίνει κανένα βραχυκύκλωμα οπότε θα τα βγάλω όλα από το σασί και θα τα βάλω χύμα για να μετρήσω.
900MHz-64GHz