Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 15 από 15

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Χρηστος
    Περιοχή
    Αττικη

Προεπιλογή

Εγκατασταση windows απο φλασακι usb γινεται. Αλλα που θα εγκατασταθουν αφου δεν βλεπει σκληρο δισκο. Αν καποια στιγμη βρω εναν IDE, θα δοκιμασω εκει.
    Καλοδεχουμενες και χρησιμες οι τεχνικες πληροφοριες, Δημητρη, το θεμα ειναι αξιζει το κοστος, δεδομενου οτι δεν εχω, εξοπλισμο και γνωσεις να το κανω μονος μου, η να κοιταξω για καποια μεταχειρισμενη μητρικη?

Μέλος
    Όνομα
    ΜΙΧΑΛΗΣ
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Το usb λογικά θα το κάνει partition. Δεν το έχω κάνει ποτέ για να σου πω ακριβώς. Ή και με έναν εξωτερικό σκληρό θα γίνεται αυτό.
    Αν κάνεις την σχετική αναβάθμιση μητρικής βρες μια lga 775 που να παίρνει 8 gb Ram 4χ2gb για να είναι χρήσμες και οι παλιές.Παρόλο την παλαιότητα της ένα 30άρι θα έχει σίγουρα μία τέτοια μητρική.Και είναι και δυσέυρετες.Εκεί έπασχε , στην μνήμη
    Δεν νομίζω πάντως ότι αξίζει γιατί ακόμα και 8 γιγα να βάλεις σε 1 2 χρόνια με τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των λειτουργικών δεν θα ανοίγει τίποτα στον browser. Για αυτό και πήγα σε ολική αναβάθμιση

Εξαρτάται φυσικά και από τις ανάγκες σου.Εγώ πχ, έχω την τάση να ανοίγω 100 παράθυρα στον chrome
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MAIK721 : 03-11-20 στις 14:04

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Χρηστος
    Περιοχή
    Αττικη

Προεπιλογή

Πριν 2 μηνες εστεισα PC για 100 παραθυρα. Απλα θελω να φτιαξω κλι αυτο σε 1 ρετρο κουκλα κουτακι, intel dual core, 2x1gb ddr2, 760gt,cd player, monitor, ηχεια κτλ υπαρχουν. 15 ετιας εξαρτηματα ,αλλα δουλευουν, ακομα και 2 80αριδες δισκοι αλλα ειναι σατα. Κι ενα micro mobo να βρω μια χαρα με καλυπτει. Win XP η κανενα Linux θα του βαλω, οποτε δεν με ενδιαφερει μελοντικη αναβαθμιση. Μουσικη θα παιζει

Μέλος
    Όνομα
    ΜΙΧΑΛΗΣ
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

πχ χωρίς να γνωρίζω τι πουλάει ο συγκεκριμένος πωλητής https://www.ebay.com/itm/Gigabyte-GA...sAAOSwnTBekW6F

Gigabyte-GA-EP45-DS3L-Rev-1-0 16gb ddr2 στα 1333! Αφού και εγώ ψήνομαι! Δεν την λες και φτηνή στα 60 ευρώ..
    Τώρα είδα ότι θα δουλέψει λογικά και με τις παλιές μνήμες που έχεις
    https://download.gigabyte.com/FileLi...-ep45-ds3l.pdf
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MAIK721 : 04-11-20 στις 13:59

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Χρηστος
    Περιοχή
    Αττικη

Προεπιλογή

Εγω με την καμια. Αν και εχει ενα σωρο υποδοχες για υποστηριξη πολλων καρτων/δισκων, που εμενα δεν μου χρειαζονται, και παλι ειναι πανακριβη για αυτα που προσφερει και για μεταχειρισμενη. Πηρα την Β460Μ DS3H 74E καινουργια. Μεταχειρισμενη στα 25Ε πηρα μια ΑSRock G41C-GS R2.0.
    Aν δεις στα specs τι υποστηριζουν, η περι ου ο λογος δεν αξιζει τα 60Ε. Στο ιδιο σαιτ ομως ειδα μια αλλη με 20Ε που αξιζει να το ψαξω. Εγω χρειαζομαι μονο 2 ντιμακια 2 σατα κι 1 pci-e

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

1. [Σκληρός Δίσκος] καμμενο smd σε sata εξωτερικη θηκη.
    από d.antonis στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-07-15, 13:22

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία