Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 15 από 15

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ilias510 Εμφάνιση μηνυμάτων
    βέβαια ο τεχνικός της αντιπροσωπειας μου είπε οτι θα εχω δυο χρονια εγγυηση εαν παθει κατι.
    μετά από 26 μήνες που το έχω μου έβγαλε ένα σφάλμα Ε-19
    Άρα κάθε 2 χρόνια το έχουμε στάνταρ το γ.....σι. (γιαυτό φωνάζω πάντα μακριά από πολλά και βαριά ηλεκτρονικά , είναι το ανώτερο είδος κοροϊδίας στις συσκευές / αποδεκτά τα ηλεκτρονικά όταν έχουν σημαντική ουσία , τι παραπάνω προσφέρει μια βαλβίδα σύγχρονη με μια βαλβίδα απλή της παλιάς εποχής? ...στην "ενημερωση" του σφάλματος? καλό το ανέκδοτο).
    ίσως θα έπρεπε να ενημερώσεις τον τεχνικό για την αλλαγή από πλευράς σου της άτυπης βαλβίδας / που πιθανόν να μην το προσέξει ούτε αυτός και να διπλασιάσεις εις βάρος σου την ζημιά (ή μαζί με την πλακέτα να προλάβαινε να φέρει επίσης την γνήσια βαλβίδα ).

Κοιτάζοντας στο ιντερνετ βρήκα οτι ο κωδικός σφάλματος ήταν ένα πηνίο εισαγωγής νερού στον αφαλατωτή το έβγαλα και είδα ότι ήταν καμένο με ωμομετρο έδειχνε 1
    μόλις το έβγαλα άδειασε το νερό από το δοχείο και το πλυντήριο έκανε μια πλύση και μετά πάλι τα ίδια το ξανάκανε και επλενε μια φορά και μετά άναβε το error E-19 .
    Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς με το αμέσως παραπάνω (πως το ξανάβαλες να δουλέψει εφόσον νωρίτερα είχες διαπιστώσει καμμένη βαλβίδα και αυτό πριν να βάλεις την νέα βαλβίδα έστω και άτυπη) όλα αυτά πάντως δεν δείχνουν πρόβλημα στην πλακέτα / ίσως κάποια ψυχρή κόλληση ή σφάλμα κάποιου περιφερειακού εξαρτήματος / μπλοκ συνδέσεων καλώδια , εκτός της πλακέτας .
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 12-04-20 στις 03:14

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ηλίας
    Περιοχή
    Πάτρα

Προεπιλογή

[QUOTE=Κυριακίδης;606152]Άρα κάθε 2 χρόνια το έχουμε στάνταρ το γ.....σι. (γιαυτό φωνάζω πάντα μακριά από πολλά και βαριά ηλεκτρονικά , είναι το ανώτερο είδος κοροϊδίας στις συσκευές / αποδεκτά τα ηλεκτρονικά όταν έχουν σημαντική ουσία , τι παραπάνω προσφέρει μια βαλβίδα σύγχρονη με μια βαλβίδα απλή της παλιάς εποχής? ...στην "ενημερωση" του σφάλματος? καλό το ανέκδοτο).
    ίσως θα έπρεπε να ενημερώσεις τον τεχνικό για την αλλαγή από πλευράς σου της άτυπης βαλβίδας / που πιθανόν να μην το προσέξει ούτε αυτός και να διπλασιάσεις εις βάρος σου την ζημιά (ή μαζί με την πλακέτα να προλάβαινε να φέρει επίσης την γνήσια βαλβίδα ).

καλησπέρα , του τεχνικου οταν ηρθε του το ειπα για την βαλβιδα που την αλλαξα εγω γιατι και αυτος πηγε στην βαλβιδα εβγαλε το φις και το εβαλε σε μια δικια του που ειχε αλλα δεν εγινε τιποτα και τοτε του ειπα οτι την ειχα αλαξει εγω και δουλεψε για καμια εβδομάδα και μου ειπε οτι δεν ξερει εαν φταει αυτη ,
    πηρε κατι τηλ και μου ειπε για μια βαλβιδα που εχει στην σαπουνοθηκη οτι κατα 90% ειναι αυτη ηρθε την αλλη μερα με μια καινουργια σαπουνοθηκη την συνδεσε αλλα τιπ το ιδια κολημενο στο E-19 και τοτε μου ειπε για την πλακετα που ακομα περιμενω να ερθει απο εξωτερικο εαν ειναι δυνατον να μην υπαρχει πλακετα στην
    αντιπρωσοπεια pitsos και να περιμενω τοσο καιρο χωρις πληντηριο μολις δυο χρονων και ειχα σκασει 430 ευροπουλα και ποσο θα φτασει ακομα , οταν ερθει θα ειμαι εδω και θα δω εαν λειτουργήσει με την αλλαγή της πλακετας τωρα μαλον θα του πω να αλαλάξει και την βαλβιδα και θα εχω χαλασει κανα διακοσαρι και τοσο καιρο δεν εχω και πληντηριο επρεπε να το πεταγα αλλα ειναι καινουργιο και το λυπηθηκα .

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ηλίας
    Περιοχή
    Πάτρα

Προεπιλογή

στην αρχη εβγαλα την βαλβιδα και την καθαρισα αδειασε το παγουρι απο νερο και επλυνε κανονικα τα πιατα την αλλη μερα παλι τα ιδια η βαλβιδα κολαγε και δεν αφηνε το νερο να αδειαση απο το δοχειο μολις την τραβαγα λιγο προς τα πισω αρχιζε να αδειζει το νερο μεσα στον καδο του πληντηριου και δουλευε κανανικα μετα
    για μια δυο φορες μετα την μετρησα και ειδα οτι ειχε καει και εβαλα την αλλη .

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ηλίας
    Περιοχή
    Πάτρα

Προεπιλογή

τελικα ηρθε ο τεχνικος της pitsos με την πλακετα την βαζει επανω στο πληντηριο και παλι το ιδια Ε-19 την ξαναπαιρνει πισω και μου λεει οτι θα φερει πλακετα χειριστηρίου μηπως ειναι εκει το προβλημα και εαν δεν ειναι θα το παρει μαζι του . Θα ερθει τεταρτη φορα ο επισιμος της pitsos και εγω εχω κανα μηνα χωρις πληντηριο που το αγορασα πριν απο 26 μηνες .

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ηλίας
    Περιοχή
    Πάτρα

Προεπιλογή

καλησπέρα , τελικά μετά απο δυο εβδομάδες που το είχαν στο εξουσιοδοτημένο pitsos και δοκίμασαν τα πάντα καινούργιες πλακέτες επαναπρογραματισμο και οτι μπορουσαν η διάγνωση ήταν ότι δεν γίνεται το ίδιο και εάν γινόταν να φτιαχτεί θα στοίχιζε κανά 350 μου είπαν ότι σε αυτές τις περιπτώσεις διαλέγω ένα καινούργιο μοντέλο και μου το φέρνει η εταιρία με μια έκπτωση . αυτό έκανα βέβαια δεν είχε βγάλει άλλο μοντέλο από το δικό μου και πήρα ένα ίδιο σχεδόν δεν έχει οθόνη αυτό που πήρα μου το άφησαν 270 ευρώ και το έφεραν και το συνέδεσαν .

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

1. [Pitsos] Πλυντήριο πιάτων Pitsos DIF 5505 - Δεν σταματάει
    από nikosbar στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-01-20, 14:19
  2. [Pitsos] Πρόβλημα κάδου για pitsos vario 701
    από stk75 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-12-19, 23:14
  3. [Άλλη] Ερώτηση σχετικά με καλωδιο σε πλυντήριο πιάτων
    από Sotos_ster στο forum Πλυντήριο