δεν πιανει αυτο το εχω κανει..
δεν πιανει αυτο το εχω κανει..
Στο post σου #3 ρωτάς μήπως χρειάζεται αναβάθμιση οπότε υπέθεσα ότι δεν έχεις κάνει. το πρόβλημα σίγουρα είναι θέμα λογισμικού. Υποθέτω ότι οι άλλες εφαρμογές σου παίζουν κανονικά, έτσι; Μου φαίνεται περίεργο μέχρι πριν ένα μήνα να παίζει κανονικά όπως λες, στο ενδιάμεσο διάστημα να μην έκανες όπως λες απολύτως τίποτα, αναβάθμιση, firmware upgrade, κλπ. οτιδήποτε και ξαφνικά το youtube σταμάτησε να παίζει. Κάτι έχει γίνει και σου έχει ξεφύγει. Δεν μπορεί στα καλά καθούμενα μια εφαρμογή που έπαιζε όπως λες μέχρι πριν λίγο, να σταματήσει.. Πάντως φοβάμαι αυτό που ανέφερα και αρχικά. Ότι είναι θέμα ασυμβατότητας της εφαρμογής με τα format που υποστηρίζει η TV. Μπορεί ακόμα και να έκανε κάποιο auto update, να μην το πήρες είδηση, να φορτώθηκε το νέο youtube και τέλος..
ναι κανονικα..αναβαθμιση ολοκληρου του λογισμικου εννοουσα..
δεν μπορω να βρω ενα παλιο firmware να βαλω?
Eδω και η δικη μου samsung οπως και αλλες το χουν κοψει το youtube εδω και 2 χρονια και σε ακριβα μοντελα κιολας δεν ειναι μονο η fu που το κανει.
manolo (31-03-20)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnkk01 : 30-03-20 στις 22:25
Η μόνη λύση είναι ή android box ή αγορά νέας TV.
Φίλε Γιάννη,
δεν χρειάζεται ν΄ εκνευριζόμαστε τέτοιους χαλεπούς καιρούς.
Αν έχω ή έχουν άλλοι συνάδελφοι firmware αυτό είναι αρχείο
επαναπρογρ/σμού των U10, U12 (EEPROM IC΄s) έχουν κατάληξη
. bin ή .epk (ενίοτε) και χρησιμοποιούνται γι΄ εκκίνηση της συσκευής,
δεν κάνουν για τη περίπτωσή σου.
Κάλεσε το τηλ/νο : 2316006600 (Αμοιρίδης - Σαββίδης, Λεωφ. Ποσειδώνος 45,
Π. Φάληρο), καθημερινά κατά τις ώρες 09:00 – 17:00 και Σάββατο 09:00 – 13:00,
και συνεννοήσου με κάποιο τεχνικό για το θέμα σου.
Εξήγησέ του όλο τ΄ ιστορικό, ανάφερέ του το μοντέλο τ΄ οποίο είναι
πράγματι φορμαρισμένο έτσι που να βλέπεις το YOUTUBE, και πες του
ότι τελικά θα την πας εκεί (στην Αντιπρ/πεία) για να σου την επαναπρογραμματίσουν.
Νομίζω έτσι να πετύχεις ν΄ απολαμβάνεις αυτό που πριν ένα μήνα έβλεπες.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
τους ξαναπηρα και μου ειπαν να παω να δωσω 15 ευρω για αναβαθμιση αλλα δεν ξερουν αν θα λυθει το προβλημα
και οταν τους ζητησα το αρχειο να την κανω εγω μου ειπαν οτι δεν το δινουν!!!
θεωρω οτι αν ηταν σοβαροι ειναι υποχρεωμενοι να διαθετουν τις αναβαθμισεις δωρεαν και στο site τους
Αυτα παθαινεις οταν μπλεκεις με φτηνιαριδες, θυμαμαι οταν κοπηκε το αναλογικο σημα ειχα μια lg
ειχε θυρα pcm αγορασα μια καρτα αλλα δεν δουλευε γιατι ηθελε αναβαθμιση
αφου επικοινωνησα με τους εξυπνους εδω μου ελεγαν τα ιδια και χειροτερα (καποιο εξουσιοδοτημενο της πλακας εδω στην Νικαια, φερτο εδω και 50 ευρω και δεν ξερουμε..)
εστειλα email στην lg και σε μια μερα μου εστειλαν το αρχειο με email και η tv παιζει ακομα!!! αν ακουγα αυτους θα την ειχα πεταξει..αλλα εκει υπηρχε σοβαρη εταιρια απο πισω εδω ποιον να βρεις?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnkk01 : 31-03-20 στις 12:05
Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά φοβάμαι ότι δεν πρόκειται να παίξει. Και αυτό γιατί ακόμα και να βρεις το προηγούμενο firmware ή αυτό τελοσπάντων που έπαιζε το youtube, δεν πρόκειται να παίξει ως flash streaming αλλά πλέον με τα νέα format του youtube, τα οποία δεν υποστηρίζονται από το συγκεκριμένο μοντέλο της TV σου.Πάντως δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις ό,τι πρότεινε ο Δημήτρης ή να τους την πας αντιπροσωπεία και ό,τι γίνει.