Αρχικό μήνυμα από
nick1974
Οτι να ναι... οπως τοτε που ζητησα βοηθεια για ενα ταμπλετακι και ΚΑΠΟΙΟΙ "επαγγελματιες" (σκιτζηδες) αρχισαν οτι ...κανεις δε το αναλαμβανει αφου ανοιχτηκε Λολ... (Λες κι ανοιχτηκε απο καποιον υδραυλικο με γαλικο κλειδι, η στην τελικη λες και τους ρωτησα, αλλα γνωριζω πολυ καλα τι εννωουσαν τελικα: "αφου τ ανοιξε αυτος και δε το φτιαξε δε θα μπορεσω ουτε εγω" -σιγα μην πηγαινε το μυαλο τους οτι ισως ειχα χαλασει ενα cord ! δεν πειραζει, αυτοι χασαν το πενηνταρικακι η οτι θα χρεωναν. βεβαια φανταζομαι το μεγαλο τους προβλημα ειναι οτι σε μενα δε θα μπορουσαν να μου πουν "καμμενη πλακετα" οπως λενε στους πελατες τους γιατι απλα θα τους εδινα βαζελινη να την βαλουν υποθετο- (φυσικα το φτιαξα και εκ των υστερων αρκετοι ανθρωποι προταθηκαν να βοηθησουν. Δεν ειναι ολος ο χωρος γεματος "ντιβες" που αρνουνται να ασχοληθουν με χαλασμενα πραγματα)
Αν η καρτα ειχε ξεπερασει τη θερμοκρασια τηξεως θα ειχαν πεσει ολα τα smd στο πατωμα. Τη στιγμη που εφυγε το τσιπακι ειναι απλα ποπ κορν (το ξερουν ολοι εκτος απ αυτους που θελουν συσκευες χωρις ιστορικο για να αλλαζουν μια ασφαλεια και να χρεωνουν ολες τις πλακετες που εχει το οικοδομικο τετραγωνο κι αν γινεται οχι μονο τις πλακστες αλλα και τα πλαστικα )
Εφη επικοινωμησε με τους LAB EXPERTS (ναι ετσι λεγεται το μαγαζι μολις ειδα τα τιμολογια, και πολλοι τεχνικοι απο Αθηνα εκει τα στελνουν για reballing) και στειλτο να στο φτιαξουν. Το πολυ πολυ αν οντως εχει καταστραφει η καρτα να σου προτεινουν αλλη
Λυπαμαι αν ακουστηκα επιθετικος αλλα αυτη ειναι η αποψη μου για "τεχνικους" που βγαζουν συμπερασματα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ και μαλιστα υποθετουν αυθαιρετα οτι αυτη ειναι και η καθολικη αποψη ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ του πλανητη.
(Πολυ περισσοτερο σε θεματα που δεν εχουν ιδεα, αφου οι μισες καρτες γραφικων που πανε γοα reballing εχουν ηδη αποτυχει σε ψησιμο στο φουρνο στους 240 κι οχι στους 150 )
μετα αναρωτιωμαστε γιατι ο κοσμος φοβαται τους τεχνικους και τις επισκευες και προτιμαει οτι χαλασει απλα να το πεταει.
Στάλθηκε από το SM-T585 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk