Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 19 από 19
    Το avatar του χρήστη nyannaco
    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Χαλάνδρι

Προεπιλογή

Κι εγώ όταν ήμουν μικρός, όταν έτρωγα τις σφαλιάρες μου λούφαζα για λίγο, αλλά μετά ξαναέκανα αταξίες... σου εύχομαι η TV να είναι πιο υπάκουη

2. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον nyannaco για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

johnnyb (18-10-18)

Μέλος
    Όνομα
    παναγιωτης
    Περιοχή
    καλλιθεα

Προεπιλογή

απλα του λες ποια ειναι η βλαβη η οποια μαλλον δεν φτιαχνεται ,δεν ειναι ντροπη να λεμε την αληθεια

Μέλος
    Όνομα
    γιωργος
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Εντάξει και πάλι την έφτιαξα δεν μπορώ να πω το αντίθετο..απλά όταν κρυώνει κάνει της βλακείες του και όταν ζεσταθεί μια χαρά παίζει αλλά δεν την αφήνω να ζεσταθεί της ρίχνω Καρπασία...
    Ντροπή δεν είναι αλλά θα ειμουν σίγουρος ότι την έφτιαξα και έτσι θα έβγαζα και κάνα μεροκάματο καταλαβες...το απόγευμα μάλλον θα την ξανά ανοίξω να τσεκαρο καλωδιοταινία και πλακέτα...μήπως είναι απτή καλωδιοταινία..να είμαι σίγουρος να βγάλω και κάνα μεροκάματο...

Το avatar του χρήστη johnnyb
    Μέλος
    Όνομα
    johnny
    Περιοχή
    Θεσσαλία

Προεπιλογή

Η Καρπασία ήταν πόλη - λιμάνι της αρχαίας Κύπρου, πιστεύεται ότι βρισκόταν κοντά στο σημερινό Ριζοκάρπασο της επαρχίας Αμμοχώστου.
    Αναφέρεται από πολλούς αρχαίους συγγραφείς , όπως ο Στράβων[1] στις πόλεις λιμάνια της Κύπρου. Σύμφωνα με την μυθολογία την πόλη ίδρυσε ο Πυγμαλίων, ο Στέφανος Βυζάντιος αναφέρει ότι λέγεται και Καρπάσεια, Κάρπασος και Καρβασία από τον άνεμο που φυσάη στη περιοχή και λέγεται Καρβάς [2]. Στους καταλόγους του μαντείου των Δελφών αναφέρεται μαζί με τις άλλες Κυπριακές πόλεις στους Θεορωδόκους, δηλαδή στις πόλεις που φιλοξένησαν απεσταλμένους του μαντείου[3]. Η πόλη εγκαταλείφθηκε τον 7ο αιώνα εξαιτίας των αραβικών επιδρομών.
    Η Καρπασία είναι από τις πρώτες Κυπριακές πόλεις που ασπάστηκαν τον χριστιανισμό. Είχε δική της επισκοπή, την Επισκοπή Καρπασίας, με πρώτο επίσκοπο τον Άγιο Φίλων , άλλος σημαντικός επίσκοπος ήταν ο Άγιος Θέρσος[4].

6. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον johnnyb για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

Panoss (18-10-18)

Μέλος
    Όνομα
    γιωργος
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από johnnyb Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η Καρπασία ήταν πόλη - λιμάνι της αρχαίας Κύπρου, πιστεύεται ότι βρισκόταν κοντά στο σημερινό Ριζοκάρπασο της επαρχίας Αμμοχώστου.
    Αναφέρεται από πολλούς αρχαίους συγγραφείς , όπως ο Στράβων[1] στις πόλεις λιμάνια της Κύπρου. Σύμφωνα με την μυθολογία την πόλη ίδρυσε ο Πυγμαλίων, ο Στέφανος Βυζάντιος αναφέρει ότι λέγεται και Καρπάσεια, Κάρπασος και Καρβασία από τον άνεμο που φυσάη στη περιοχή και λέγεται Καρβάς [2]. Στους καταλόγους του μαντείου των Δελφών αναφέρεται μαζί με τις άλλες Κυπριακές πόλεις στους Θεορωδόκους, δηλαδή στις πόλεις που φιλοξένησαν απεσταλμένους του μαντείου[3]. Η πόλη εγκαταλείφθηκε τον 7ο αιώνα εξαιτίας των αραβικών επιδρομών.
    Η Καρπασία είναι από τις πρώτες Κυπριακές πόλεις που ασπάστηκαν τον χριστιανισμό. Είχε δική της επισκοπή, την Επισκοπή Καρπασίας, με πρώτο επίσκοπο τον Άγιο Φίλων , άλλος σημαντικός επίσκοπος ήταν ο Άγιος Θέρσος[4].
    Ευχαριστω πολύ για την ωραία εγκυκλοπαιδικη παρένθεση...

Μέλος
    Όνομα
    γιωργος
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Παιδιά εδώ βρήκα μια περίπτωση που ο τύπος έχει ολόιδιο πρόβλημα με το δικό μου...ίδια μάρκα τηλεόρασης αλλά διαφορετικο μοντέλο..
    Δυστυχώς είναι στα αγγλικα και δεν καταλαβαίνω τίποτα αλλά από αυτά που είδα μάλλον πρέπει να είναι απτής καλωδιοταινίες που καταλήγουν στην οθόνη δεν πατάνε καλά πάνω στην πλακέτα που βρίσκεται επί πλαίσιου της τηλεόρασης..και μάντεψε ο τύπος κάνει ότι ακριβώς εγώ πιάνει το πλαίσιο της τηλεόρασης και ερχετε η εικονα....
    https://youtu.be/oh8CfB4PkTs

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    PERISTERI ATTIKIS

Προεπιλογή

Γιώργο,
    αφού παρακολουθείς βιντεάκια από το youtube δες και τα παρακάτω μήπως βοηθηθείς :
    1. https://www.youtube.com/watch?v=vV3FCTAC1no ,
    2. https://www.youtube.com/watch?v=ITHprEQhyL0 ,
    3. https://www.youtube.com/watch?v=AwgN2COI3u0 .
    Είναι παρόμοια προβλήματα με ribbons και δίνουν κάποιες ιδέες.
    Φιλικά.
    Δημήτρης Καρούσης

Μέλος
    Όνομα
    γιωργος
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Di*Ca_Electronic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιώργο,
    αφού παρακολουθείς βιντεάκια από το youtube δες και τα παρακάτω μήπως βοηθηθείς :
    1. https://www.youtube.com/watch?v=vV3FCTAC1no ,
    2. https://www.youtube.com/watch?v=ITHprEQhyL0 ,
    3. https://www.youtube.com/watch?v=AwgN2COI3u0 .
    Είναι παρόμοια προβλήματα με ribbons και δίνουν κάποιες ιδέες.
    Φιλικά.
    Δημήτρης Καρούσης
    Καλημέρα.. ευχαριστώ πολύ..θα τα δω... πιστεύω ότι είμαι πολύ κοντά στη λύση του προβλήματος

Μέλος
    Όνομα
    γιωργος
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Δυστυχώς η τηλεόραση θέλει αλλαγή οθόνης...
    Έκανα υπεράνθρωπες προσπάθειες αλλά τίποτα τα ίδια και τα ίδια..
    IMG_20181019_115710.jpg
    IMG_20181019_115710.jpg
    IMG_20181019_115710.jpg
    Έβαλα και αυτά εδώ IMG_20181019_115718.jpgδεν ξέρω πως λέγονται...για να πατάει της καλωδιοταινίες αλλά πάλι τίποτα...έχει χαλασμένες καλωδιοταινίες που πάνε μέσα στη οθόνη συνεπώς δεν αλλάζουν πάνε Φιξ μαζί με την οθόνη... δυστυχώς...
    Στο youtube δεν ξέρω πως πετύχετε αυτός ο τρόπος επισκευής σε εμένα πάντως δεν πέτυχε..θα την πάω πίσω και θα πω στον άνθρωπο ότι θέλει αλλαγή οθόνης.. τέλος..
    Ευχαριστώ όλους όσους ασχολήθηκαν με το πρόβλημα μου...είστε καταπληκτικοί...να είστε καλά...
    Υ.γ
    Κόλλησα αυτά τα αυτοκόλλητα και στης 6 καλωδιοταινίες...μήπως ήθελε μόνο εκεί που πονούσε??
    Εννοώ μόνο σε όσα είχε το πρόβλημα..
    Αλλά όλη η οθόνη ήταν χαλασμένη άρα όλες οι καλωδιοταινίες είχαν πρόβλημα...
    Δεν ξέρω ..

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

1. [Οθόνη Viewsonic] Η οθόνη δεν ανάβει (δεν παίρνει ρεύμσ)
    από atrwtoss στο forum Οθόνη Η/Υ
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-11-20, 02:34
  2. με καινούριες κάμερες,καμία εικόνα στο dvr
    από jean στο forum Υπόλοιπες Συσκευές Εικόνας
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-11-17, 22:09
  3. [Φορητός Η/Υ] Acer 5920g Δεν ανάβει παρότι ανάβει το μπλε led της παροχής ρεύματος!!
    από kostasrs στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-01-15, 18:44
  4. [Φορητός Η/Υ] Μπλε Οθόνη
    από sv1iyb στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-12-13, 14:09
  5. LG 42in PLASMA ΧΩΡΙΣ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΗΧΟ(μπλε οθονη)
    από stavroskaloxrist στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-04-09, 18:31

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία