Οκ ευχαριστώ
Οκ ευχαριστώ
Καλησπέρα Κατάρχας φίλε πως το κάνεις reset? Έχω κ εγώ ένα δεν γυρνάει το μοτέρ κ δεν περνει νερό και δεν βγάζει σφαλμα
Από την θέση που είναι ο διακόπτης κλειστό παράδειγμα εάν είναι ρολόι θέση 12 το πας στο 6 πατάς το κουμπί για της στροφές και σύγχρονος με το κουμπί για τις στροφες πατημένο πας τον διακοπτη στην θέση 7 και περιμένεις για 5 δευτερόλεπτα και θα δεις και θα αναβοσβήνει το on off.
το πρόβλημα συνεχίζει άλλαξα το ανταλλακτικό που κλειδώνει η πόρτα οπως επίσης είδαμε κ το μοτέρ μην έχει καποιο προβλημα αλλά όλα καλά , παρόλαυτα συνεχίζει και βγάζει την ένδειξη f34...καμία άλλη ιδέα τι μπορεί να φταίει?
Δεκτό , αλλά οι αναγνώστες περιμένουν να μάθουν και την αιτία του καπνού που αναφέρεις ότι είδες δίπλα στο μοτέρ .οπως επίσης είδαμε κ το μοτέρ μην έχει καποιο προβλημα αλλά όλα καλά ,
Τους καπνούς που είχα αναφέρει δεν ξερω ακριβως απο που εβγαιναν και δεν τους ξανά είδα δεν ξέρω τι μπορεί να ήταν πάντως το μοτέρ που υποψιάζομαστα και το έβγαλα και το πήγα σε μάστορα είναι λέει μια χαρά.