Φίλε μου έκανες τίποτα;
Οχι με τίποτα.
Χωρίς ρεύμα, μετρα αντισταση επάνω στην ασφάλεια με το κουμπί. Ξεσυνδεσε πρώτα το καλώδιο που πάει από αυτό προς την πλακετα
Ολως τυχαίως πριν από λίγο μου ηρθαν δύο ups με ακριβώς τα ίδια συμπτωματα.. Ψάχνω για την βλάβη. Έρχεται τάση κανονικά από το δίκτυο, δούλευαν μέχρι το προηγούμενο βράδυ, αλλά λόγω δυνατης βροχής μάλλον από υπέρταση χτύπησε κάποιο εξαρτημα.
Οι μπαταρίες στα 3volt.
Έβαλα στην θέση της μπαταρίας, τροφοδοτικό, το ups εκτός μπριζας, ούτε δείγμα ζωής..
Ειμαι στο ψάξιμο τώρα
εγω πιστευω πως κατι παιζει με αυτη την ασφαλεια. απλα περιμενω μεχρι αυριο που θα μου φερει μια 7αρα ο γειτονας να την βαλω πανω, μπας και
Οι μπαταρίες αν ειναι στα 3v, δεν ξεκινάει το ups..προσπάθησε να τις φορτίσεις πρωτα και δοκίμασε παλι
Ναι αλλά, αν δώσω στην θέση της μπαταρίας, τάση από τροφοδοτικό, κανονικά δεν πρέπει να λειτουργεί σαν παραγωγή τάσης; χωρίς να το έχω στην μπριζα
αλλα παιρνουν δυστιχως αλλα οχι πχ εχω ενα apc αμα του βαλεις την μπαταρια καιτο αναψεις δεν κανει τιποτα . γνωμη μου βαλε μια γυλινη ασφαλεια 10Α εκει που ειναι αυτη η μαυρη η μ@λ@κια φωρτισε την μπαταρια και δωσε ρευμα 220β στο ups αν δεν κανει τιποτα παλι εδω ειμαστε. υποψιν να ειναι 12 -13βολτ οι μπαταριες εν αναγκη μια πατεντα απο αυτοκινιτου χαχαα