Καλημέρα παίδες,

Μιλάω για το μοντέλο WBC35462 A++NFCX (ελεύθερο) που το έχω ή 3 ή 4 χρόνια. Σε σπίτι κανονικά - όλα καλά. Προχθές είπα να το καθαρίσω όπως πάντα. Το τράβηξα και λίγο μπροστά να βλέπω αν έχω τίποτα νερά πίσω κλπ. (Μια φορά είχα). Όλα καλά. Με το που άρχισε να λειτουργεί ξανά έκανε συντονισμό το μοτέρ με κάποιο/κάποια σωληνάκια. Αρκετό θόρυβο όταν δούλευε το μοτερ. Την άλη μέρα είπα να το κοιτάξω αφού πήρα και ενα τεχνικό whirpool. Κάποια στιγμή ο συντονισμός έπεσε περίπου στο μισό με κάτι λαστιχάκια που έβαλα και χαρτονάκια. Ωράια λέω καλά πάμε.
Όμως μετά διαπιστώθηκε ότι η κατάψυξη έβγαζε 2 παύλες --. Διάβασα και λέει εκτός των άλλων, ότι όταν η θερμοκρασία μέσα στην κατάψυξη είναι υψηλή, κάνει αυτό το συναγερμό και όταν φτάσει νομίζω -12ο σταματάει και σταθεροποιείται στο -16ο - 24ο αναλόγος την κλίμακα. Οκ λέω το είχα ανοίξει να το καθαρίσω και έπιασε θερμοκρασία χώρου. Έβαλα 1 θερμόμετρο και ήμουνα μετά από 3 ώρες από το 5ο πήγε -2ο. Το άφησα όλο το βράδυ και βλέπω το συναγερμό στα ίδια το πρωί. Θερμοκρασία δεν μέτρησα αλλά είμαι κάπου εκεί λίγο κάτω από το μηδεν. Το κομπρεσερ το άκουγα όλο το βράδυ άρα δούλευε.
Δεν έχω διαπστώσει απώλεια υγρών. Το μόνο που έχω διαπιστώσει και πέζει να επηρεάζει είναι ότι ο ανεμιστήρας της συντήρησης (κάποιον τέτοιο έχει και στην ψύξη κρυφό όμως) δεν λειτουργεί πάντα. Ακόμα και όταν του πώ να λειτουργήσει δεν το κάνει. Περιμένω τώρα που το ξεκίνησα ξανά το ψυγείο ο ανεμιστήρας λειτουργεί και περιμένω να δω.