Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 23

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Στέλιος
    Περιοχή
    Άστρος

Question To ψυγείο έχει υψηλές τιμές κατάψυξης.

Καλημέρα παίδες,

Μιλάω για το μοντέλο WBC35462 A++NFCX (ελεύθερο) που το έχω ή 3 ή 4 χρόνια. Σε σπίτι κανονικά - όλα καλά. Προχθές είπα να το καθαρίσω όπως πάντα. Το τράβηξα και λίγο μπροστά να βλέπω αν έχω τίποτα νερά πίσω κλπ. (Μια φορά είχα). Όλα καλά. Με το που άρχισε να λειτουργεί ξανά έκανε συντονισμό το μοτέρ με κάποιο/κάποια σωληνάκια. Αρκετό θόρυβο όταν δούλευε το μοτερ. Την άλη μέρα είπα να το κοιτάξω αφού πήρα και ενα τεχνικό whirpool. Κάποια στιγμή ο συντονισμός έπεσε περίπου στο μισό με κάτι λαστιχάκια που έβαλα και χαρτονάκια. Ωράια λέω καλά πάμε.
    Όμως μετά διαπιστώθηκε ότι η κατάψυξη έβγαζε 2 παύλες --. Διάβασα και λέει εκτός των άλλων, ότι όταν η θερμοκρασία μέσα στην κατάψυξη είναι υψηλή, κάνει αυτό το συναγερμό και όταν φτάσει νομίζω -12ο σταματάει και σταθεροποιείται στο -16ο - 24ο αναλόγος την κλίμακα. Οκ λέω το είχα ανοίξει να το καθαρίσω και έπιασε θερμοκρασία χώρου. Έβαλα 1 θερμόμετρο και ήμουνα μετά από 3 ώρες από το 5ο πήγε -2ο. Το άφησα όλο το βράδυ και βλέπω το συναγερμό στα ίδια το πρωί. Θερμοκρασία δεν μέτρησα αλλά είμαι κάπου εκεί λίγο κάτω από το μηδεν. Το κομπρεσερ το άκουγα όλο το βράδυ άρα δούλευε.
    Δεν έχω διαπστώσει απώλεια υγρών. Το μόνο που έχω διαπιστώσει και πέζει να επηρεάζει είναι ότι ο ανεμιστήρας της συντήρησης (κάποιον τέτοιο έχει και στην ψύξη κρυφό όμως) δεν λειτουργεί πάντα. Ακόμα και όταν του πώ να λειτουργήσει δεν το κάνει. Περιμένω τώρα που το ξεκίνησα ξανά το ψυγείο ο ανεμιστήρας λειτουργεί και περιμένω να δω.

Μέλος
    Όνομα
    Απόστολος
    Περιοχή
    Καρδίτσα

Προεπιλογή

""Το κομπρεσερ το άκουγα όλο το βράδυ άρα δούλευε.""

Αν δούλευε όλο το βράδυ χωρίς σταματημό....ναι; και δεν μπόρεσε να ανεβάσει ψύξη,
    ....

κάνε το εξής:
    βγάλτο από την πρίζα για 24 ώρες τουλάχιστον (για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα έχει παραμείνει καθόλου πάγος στο στοιχείο του)

βάλτο μπροστά , δες πως θα τα πάει.
    κανονικά σε μια δυο ώρες το πολύ θα πρέπει να φέρει σωστή ψύξη στην κατάψυξη.
    Αν δεν.... το μοτέρ του δεν μπορεί πλέον...

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Στέλιος
    Περιοχή
    Άστρος

Προεπιλογή

Σχεδόν έχω αδειάσει την κατάψυξη. Το μοτέρ δουλέυει ακόμα συνέχεια αλλά παρατηρώ ότι το ζεστό σωληνάκι που πάει στην πλάτη δεν είναι τόσο ζεστό όσο πριν. Ενώ είναι κανονικά καυτό τώρα είναι ζεστό και μετά χλυαρό. Οπότε και η πλάτη είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
    Αυτό που μου λες θα κάνω Απόστολε "Σε ευχαριστώ". Φοβάμαι κάποιος πάγος εμποδίζει την ζωστή λειτουργία. Σαν ενημερώνω

Όποια άλλη γνώμη καλοδεχούμενη΄

Μέλος
    Όνομα
    Απόστολος
    Περιοχή
    Καρδίτσα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από StePits Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σχεδόν έχω αδειάσει την κατάψυξη. Το μοτέρ δουλέυει ακόμα συνέχεια αλλά παρατηρώ ότι το ζεστό σωληνάκι που πάει στην πλάτη δεν είναι τόσο ζεστό όσο πριν. Ενώ είναι κανονικά καυτό τώρα είναι ζεστό και μετά χλυαρό. Οπότε και η πλάτη είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
    Αυτό που μου λες θα κάνω Απόστολε "Σε ευχαριστώ". Φοβάμαι κάποιος πάγος εμποδίζει την ζωστή λειτουργία. Σαν ενημερώνω

Όποια άλλη γνώμη καλοδεχούμενη΄
    Είναι ενδεδειγμένο αν το μοτέρ δουλεύει συνεχώς να το κλείσεις το συντομότερο....
    για όποιον λόγο κι αν το κάνει, αν μείνει να δουλεύει για πολλές ώρες συνεχώς το μοτέρ θα χαλάσει!...

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Στέλιος
    Περιοχή
    Άστρος

Προεπιλογή

Έβγαλα το ρεύμα από τις 13.30 περίπου. Το κάθάρισα όλα ΟΚ με ανοιχτές πόρτες. Ερώτηση:
    Κατά τις ώρες αυτές πρέπει να παρατηρήσω κάτι; Μου έχει κάνει εντυπωση ότι δεν βλέπω ούτε μια σταγώνα πίσω στο δοχείο (δεν ξέρω αν θα έπρεπε).

Μέλος
    Όνομα
    Απόστολος
    Περιοχή
    Καρδίτσα

Προεπιλογή

Έβγαλα το ρεύμα από τις 13.30 περίπου. Το κάθάρισα όλα ΟΚ με ανοιχτές πόρτες. Ερώτηση:
    Κατά τις ώρες αυτές πρέπει να παρατηρήσω κάτι; Μου έχει κάνει εντυπωση ότι δεν βλέπω ούτε μια σταγώνα πίσω στο δοχείο (δεν ξέρω αν θα έπρεπε).

.....Όπως και να έχει άσε να περάσει το 24ωρο, βάλτο άδειο στην πρίζα και δες τι θα κάνει...

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Στέλιος
    Περιοχή
    Άστρος

Προεπιλογή

OK. Το έβαλα και κάνει τα ίδια. Ένας τεχνικός whirpool τηλεφωνικά μου είπε ότι θέλει φρέον πιθανόν. Δεν το βρίσκω πιθανόν αλλά εσύ ξέρεις,του είπα. Τώρα που το τράβηξα από την θέση σου είδα στο πάτωμα ένα θολό πράγμα σαν γαλα. όχι πολυ ποσότητα, ίσα σαν μιας παλάμης. Παίζει να είναι φρεόν που χυθηκε και εξατμίστηκε.
    Επίσης το μοτέρ έχει θέμα. Κουδουνίζει και ο σωλήνας ζεστού (εξόδου) πιάνεται με το χέρι (ενώ κανονικά είναι καυτός). Αυτά
    Θα έρθει το μαγαζί που το πήρα να το πάρει να το δει.

Το avatar του χρήστη ΗΝ1984
    Μέλος
    Όνομα
    ΤΑΣΟΣ
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

Καλημέρα παίδες,

Κάποια στιγμή ο συντονισμός έπεσε περίπου στο μισό με κάτι λαστιχάκια που έβαλα και χαρτονάκια..

Με τα λαστιχάκια και χαρτονάκια μετακίνησες-τσάκισες και στη συνέχεια ράγισες κάποιο σωληνάκι( πιθανόν τον τριχοειδή που είναι και ο ποιο ευαίσθητος) και δημιούργησες διαρροή.
    Αυτό που είδες στο δάπεδο είναι λάδια.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Στέλιος
    Περιοχή
    Άστρος

Προεπιλογή

Αλλάγη μοτέρ η διάγνωση. Όλα κομπλε 200 ευρώ. Πολλά δεν είναι?

Το avatar του χρήστη Papas00zas
    Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Καστοριά

Προεπιλογή

Εξαρτάται από την ποιότητα και την τιμη του ψυγείου. Δεν είναι πολλά για κάτι τέτοιο

Χρόνια πολλά
    Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
    (2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
    VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Λυόμενος θάλαμος συντήρησης/κατάψυξης inox
    από fotis 65 στο forum Εξαρτήματα προς Ζήτηση & Προσφορά
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-02-15, 23:08
  2. [Άλλη] Ψυγείο Amana
    από Αριάδνη Χ. στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-01-14, 19:58
  3. [Σταθερός Η/Υ] Αλλαγή πυκνωτών σε motherboard, Τιμές;