Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 14 από 14

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από faioudaki Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο ιμάντας που είχα ήταν αυτός http://www.solocorreas.com/8PHE-1204/en και στο μαγαζί που πήγα μου έδωσαν αυτόν http://www.solocorreas.com/1204-PHE/en κατα τ άλλα μου φαίνονται όλα καλά μέσα στο πλυντήριο ...
    Αν δούμε τα χαρακτηριστικά του ιμάντα στο παρακάτω Link
    http://www.eaparts.gr/modelsearch.as...=1#prettyPhoto
    Και σύμφωνα με το link το "γνήσιο" του ιμάντα το αναφέρει 1204 H MA , κάτι που ίσως διαφέρει με αυτόν που λες ότι είχες (θέλοντας να πω πως ούτε αυτός που είχες δεν ήταν ο σωστός ... ίσως αλλάχτηκε από άλλον εν αγνοία σου.) .
    Πάντως στα Link που επισύναψες εσύ , έχει πληροφορίες π.χ. πόσα "δόντια " (V ) έχει , αλλά και τις ακριβείς διαστάσεις/ αποστάσεις των δοντιών σε χιλιοστά (ή και δέκατα του χιλιοστού) . Κάθε απόκλιση ακόμη και από αυτά τα (δέκατα του χιλιοστού και σύμφωνα με το προτότυπο που είχε ) θα οδηγήσει σε πιθανή αστοχία . Γιατί αν δεν είναι απόλυτα ίδιος και στα δέκατα του χιλιοστού / θα καβαλήσει ο ιμάντας και θα βγει.
    Ένας που είναι γνώστης του "παχύμετρου" μπορεί να το βρει και να το εξακριβώσει αν ο ιμάντας που σου δώσανε ήταν επίσης κατάλληλος .
    Τώρα για την τιμή αντικατάστασης των ρουλεμάν , δεν νομίζω ότι ήταν υπερβολική , γιατί υποθέτω θα πάει να σου αλλάξει Χ 2 έδρανα (με κωδικό 48809 τιμή του ενός 20 ευρώ Χ 2 = 40 ευρώ ) κόστος ανταλλακτικών + (άλλα που θα χρειαστούν στην διαδικασία / μεταφορά?/ άλλα επιπλέον ανταλλακτικά? κτλ ) . Είναι πολύπλοκο και δύσκολο μοντέλο , επομένως η τιμή για μένα είναι λογικότατη.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Φαίη
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Αρα μπλέξαμε....Πάμε για νέο πλυντήριο....Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για τον χρόνο και την βοήθεια σας!!!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη faioudaki : 18-10-15 στις 21:56

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Προτίθεμαι να στο "πετάξω " εγώ με το αζημίωτο το παλιό

Το avatar του χρήστη Papas00zas
    Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Καστοριά

Προεπιλογή

Η εύκολη λυση....
    Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
    (2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
    VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

1. [Άλλη] πρόβλημα με πλυντήριο ignis lte 605
    από mples στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-12-15, 21:54

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι