Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 90

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Ιωαννης
    Περιοχή
    πατρα

Προεπιλογή

Βασικα στο πλαστικο της κονσολας δεν ειναι πολοι αλλα ενα συρματακι που ενωνει το + της μιας με το - της αλλης. Αν δεν εχεις βαση μπορεις να κανεις μια πατεντα. να κολλησεις με ταινια τις μπαταριες μεταξυ τους ετσι οπως της βασης στο game boy και να βαλεις ενα καλωδιακι να ενωσει το + της μιας με - της αλλης και να το κρατησεις με ταινια.το + της μιας μπαταριας που περισσευει με το το + tou gameboy kai to - antistoixa. Επισης σε οποιοδηποτε μαγαζι με ηλεκτρονικα μπορεις να βρεις βαση και ειναι παμφθηνες.

Μέλος
    Όνομα
    Παναγίωτης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

λοιπον, το εκανα και η αληθεια ειναι οτι μπερδευτηκα χειροτερα...Με ενα καλωδιο γεφυρωσα το + της μιας μπαταριας με το - της αλλης. Μετα, το + της μιας που περισσευε με ενα καλωδιο το συνδεσα με το + του gameboy και το - αντιστοιχα.Φυσικα πριν απο ολα αυτα εβαλα το διακοπτη στο off. Εβαλα το μαυρο ακροδεκτη του πολυμετρου στο - που βρισκεται στο gameboy και με τον κοκκινο μετραγα το καθε ποδαρακι χωριστα...και πηρα μετρηση 0 V και στα 4 ποδαρακια!! Σημειωνω οτι τα καλωδια που χρησιμοποιησα ηταν τσεκαρισμενα (ελεγξα την συνεχεια τους). Ισως λογω κουρασης καποιο καλωδιο να μην εκανε επαφη? Αλλιως τι να υποθεσω? οτι μου εχει ξεφυγει κατι και δεν παει ρευμα απο τις μπαταριες στην κονσολα? Οτι θελει καλυτερο καθαρισμα? Η να του βαλω κορνιζα και να το χω να το καμαρωνω? Θα δοκιμασω παλι αυριο το απογευμα που θα γυρισω σπιτι.

edit: το εκανα ξανα τωρα, απλα αντι να ενωσω το + και το - του gameboy με τις μπαταριες μεσω καλωδιου, τις εβαλα απευθειας επανω, εξασφαλιζοντας οτι δεν ακουμπουν στην πλακετα. Πηρα 3.17 Volt στο ποδαρακι 3 και 0 σε ολα τα υπολοιπα...μηπως να δοκιμασω να φρεσκαρω τις κολλησεις στα 1, 2 και c και να ξαναδοκιμασω να παρω μετρηση?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gazp : 18-10-13 στις 00:43 Αιτία: συμπληρωματικα στοιχεια

Μέλος
    Όνομα
    Παναγίωτης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Οντως θα με βοηθουσε απιστευτα. Αν μπορεις Θαναση...

Μέλος
    Όνομα
    θανασης
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Αργα το απογευμα θα σας πω!
    EDIT:
    Το ανοιξα μολις τωρα και τελικα ειδα οτι ειχα παθει και εγω το ιδιο προβλημα με τον διακοπτη δεν το θυμομουν πανε βλεπεις αρκετα χρονια.
    Αυτο που εκανα τοτε και λειτουργει μεχρι τωρα ειναι οτι πηρα ενα καλωδιο και την μια ακρη την συνδεσα στο + της τροφοδοσιας του gb και
    την αλλη ακρη την συνδεσα στο pin 3 του διακοπτη,ουσιαστικα γεφυρωσα το + με το pin 3 του διακοπτη.Για δοκιμασε το και εσυ αυτο και αν
    δεν γινει τιποτα πες μου να προχωρησω σε μετρησεις.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis 1 : 24-10-13 στις 18:53

Μέλος
    Όνομα
    Παναγίωτης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

thanks κατ αρχην που μπηκες στον κοπο...ετσι το gameboy ειναι συνεχεια στο on και πρεπει να βγαλεις τη μπαταρια για να κλεισει? Η κανω λαθος? Απο το + των μπαταριων στο Pin 3, ε? θα δοκιμασω σε καμμια ωριτσα και θα σας πω...

edit: Προτου το κανω, εχω μια απορια ακομα...εγω στο Pin 3 παιρνω 3.19 volt, δεν υπαρχει περιπτωση να το ψησω αν το συνδεσω και απευθειας στο + ?? Μπορεις να μετρησεις στα αλλα ποδαρακια τι τασεις παιρνεις? Η χωρις μπαταρια επανω να δεις μεταξυ ποιων pins εχεις συνεχεια στο on και στο off? Sorry αν σε βαζω σε μεγαλο κοπο...

Μέλος
    Όνομα
    θανασης
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Ο διακοπτης δεν καταργειτε με αυτην την μετατροπη,οτι λειτουργια ειχε πριν εχει και τωρα.
    οσο αφορα το δευτερο ερωτημα δεν υπαρχει περιπτωση να παθει τιποτα.
    Στην κατασταση off εχω συνεχεια μεταξυ των pin 1-c και στο on μεταξυ των pin c-3
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis 1 : 24-10-13 στις 19:57

Μέλος
    Όνομα
    Παναγίωτης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

κι εγω σ αυτα παιρνω συνεχεια. θα δοκιμασω αργοτερα και θα ποσταρω, ευχαριστω πολυ για τον κοπο σου!

edit: θα το δοκιμασω αυριο που θα παρω μπαταριοθηκη, εχω κουραστει με τα καλωδια που κρεμονται δεξια κι αριστερα.

Και παλι ευχαριστω
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gazp : 24-10-13 στις 22:07

Μέλος
    Όνομα
    θανασης
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Πιστευω πως θα δουλεψει,γενικα η πλακετα σε τι κατασταση βρισκετε(ολοκληρωμενα,πυκνωτες....) εννοω εχει φθορες ή ειναι "καθαρη"?

Μέλος
    Όνομα
    Παναγίωτης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Kαθαρη ειναι και τσεκαρισμενη απειρες φορες και με μεγενθυντικο φακο. Το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι οταν φρεσκαρα τις κολλησεις στα ποδαρακια 1, c και 2 ενα ολοκληρωμενο που ειναι κοντα στο διακοπτη "ιδρωσε" λιγακι. Ελπιζω να μην εχει παθει ζημια

Μέλος
    Όνομα
    θανασης
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Δηλαδη μπορει να ακουμπησε το κολλητηρι στο ολοκληρωμενο ή το ειχες πολυ κοντα,θυμασαι?

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Grundig T 56-140 CUC 71KT Super Color
    από QED στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-07-08, 23:18

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •