Το ιδιο ακριβως ραδιοφωνο ειχα φτειξει πριν εξι μηνες
Ηταν βεβαιως ενος φιλου
Ειχε την πιο περιεργη βλαβη ,που ετυχε ποτε να συναντησω
Ομως δεν προλαβαινω τωρα θα στα πω το βραδυ αναλυτικα
Το ιδιο ακριβως ραδιοφωνο ειχα φτειξει πριν εξι μηνες
Ηταν βεβαιως ενος φιλου
Ειχε την πιο περιεργη βλαβη ,που ετυχε ποτε να συναντησω
Ομως δεν προλαβαινω τωρα θα στα πω το βραδυ αναλυτικα
@ p.gabr
Θα περιμένω με αγωνία!!!! (Επιβεβαίωσέ μου και για το λαμπάκι - αντίσταση NTC αν θέλεις σε παρακαλώ)
@AKHS
Εγώ βρήκα το Η3Χ78Α. To πικάπ δε με ενδιαφέρει, το ραδιόφωνο λειτουργεί αλλά με πολλούς βόμβους, το ποτενσιόμετρο δε τα λέει καλά, αλλά εν πάσει περιπτώσει θα ασχοληθώ μετά το B3X90U.
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
Νομίοζω οτι φαίνεται στην 3η φωτό που ανέβασε ο Στάθης
Σχηματικο κλπ εδώ.
http://www.oudio.nl/radios/b3x90u.htm
Καμία σχέση-δίπλα στο καλώδιο των 220 είναι αυτός που λέω. Αν τώρα όντως δεν έχει, βρες έναν εξωτρικό απομόνωσης και σκασ'τον πριν το καλώδιο τροφοδοσίας-εξωτερικός βέβαια, για να μη φας κανένα σουτ από τα 220.
Στάθη, θα μπορούσες να είσαι πατέρας μου-εγώ 18 είμαι, και σε πέρασα για κανένα 30ρη.
Παάντως θα το κοιτάξω πάλι το σχέδιο, να δω μήπως έκανα λάθος.
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
Ναι, το ξαναείδα πριν 5 λεπτά-δίκιο έχεις. Άρα η λύση μου νομίζω είναι καλή. Πόσα βατ είναι το ραδιόφωνο;γράφει;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Papas00zas : 07-06-12 στις 15:53 Αιτία: Ορθογραφικά