Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
Νομίοζω οτι φαίνεται στην 3η φωτό που ανέβασε ο Στάθης
Σχηματικο κλπ εδώ.
http://www.oudio.nl/radios/b3x90u.htm
Καμία σχέση-δίπλα στο καλώδιο των 220 είναι αυτός που λέω. Αν τώρα όντως δεν έχει, βρες έναν εξωτρικό απομόνωσης και σκασ'τον πριν το καλώδιο τροφοδοσίας-εξωτερικός βέβαια, για να μη φας κανένα σουτ από τα 220.
Στάθη, θα μπορούσες να είσαι πατέρας μου-εγώ 18 είμαι, και σε πέρασα για κανένα 30ρη.
Παάντως θα το κοιτάξω πάλι το σχέδιο, να δω μήπως έκανα λάθος.
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
Ναι, το ξαναείδα πριν 5 λεπτά-δίκιο έχεις. Άρα η λύση μου νομίζω είναι καλή. Πόσα βατ είναι το ραδιόφωνο;γράφει;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Papas00zas : 07-06-12 στις 15:53 Αιτία: Ορθογραφικά
Ευχαριστώ πολύ αδέλφια!!!
Θα φύγω για Αγρίνιο το μεσημέρι που σπουδάζει ο γιός και θα γυρίσω Δευτέρα βράδυ.
Θα πάρω αρχικά το λαμπάκι και το θερμίστορ και από Τετάρτη θα το ξανασκαλίσω.
Περικλή ωραίο site, το έχω πετύχει κι εγώ στις αναζητήσεις που έκανα, υπάρχουν κι άλλα, αλλά σε ολλανδέζικα (πχ http://www.philipsradios.nl/tips-en-...len/phito4.htm ) και χρησιμοποιώντας τη μετάφραση του google προσπαθείς να καταλάβεις το τι γράφει!!!
Περικλή, όπως έγραψα και προχθές, λείπει τελείως το λαμπάκι και το Θερμίστορ οπότε δεν υπάρχει συνέχεια στο κύκλωμα (τα 220v σταματάνε στη βάση που θα έπρεπε να υπάρχουν το λαμπάκι και το NTC.)
Καμμιά άποψη σχετικά με το τι λαμπάκι και NTC θα πρέπει να βάλω;;;;
Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές και οδηγίες.
Δεν είμαι ηλεκτρονικός, πειρατάκος με λάμπες ήμουν στα νειάτα μου, και τώρα είπα να ξαναθυμηθώ το αχνό φως των νημάτων !!!!!!!