Μου έφεραν για επισκευή αυτό τον ενισχυτή με τα ανεμηστηράκια του βγαλμένα.Η ερώτηση μου είναι η εξής:Να τα βάλω ώστε ο αέρας να χτυπάει τις ψύκτρες ή να τα βάλω έτσι ώστε να βγάζει την θερμότητα από μέσα;
Μου έφεραν για επισκευή αυτό τον ενισχυτή με τα ανεμηστηράκια του βγαλμένα.Η ερώτηση μου είναι η εξής:Να τα βάλω ώστε ο αέρας να χτυπάει τις ψύκτρες ή να τα βάλω έτσι ώστε να βγάζει την θερμότητα από μέσα;
καλημέρα ,μάλλον να τα χτυπάει πρέπει
Αφου έχει δυο ίσως το ένα να βγάζει.
Βάλε φωτο να δούμε τις θέσεις τους
Αν το κουτί έχει κάποιες σχισμές ή περσίδες εξαερισμού τότε οι ανεμιστήρες πρέπει απαραίτητα να βγάζουν έξω τον αέρα. Ενώ η σκέψη τού να ρίχνουν οι ανεμιστήρες κρύο αέρα πάνω στις ψύκτρες φαίνεται με την πρώτη ματιά πιο αποτελεσματική στην πράξη δεν είναι, διότι ο αέρας πέφτοντας πάνω στην ανώμαλη επιφάνεια της ψύκτρας ή άλλων υλικών δημιουργεί δίνες που εμποδίζουν την ψύξη της ψύκτρας.
σε ολες τις περιπτωσεις παντως πρεπει οι δυο ανεμιστηρες να υποστιριζουν την ιδια φορα αερος .... εαν ο ενας βγαζει και ο αλλος μπαζει δεν γινεται δουλεια ...πρπει και οι δυο να κανουν την ιδια δουλεια ....εξαιρεση αποτελει οταν οι ανεμιστηρες ειναι καθετα προς το μηχανημα οποτε ο μπροστινος βαζει μεσα κρυο αερα και ο πισω τον βγαζει ζεστο ....
Παιδια καλησπερα....Εχω εναν τελικο PACIFIC PA-800 μεταχειρισμενο τον πηρα...δεν ξερω αν ειναι και αυτος ο διος ο οποιος αναφερεται στο θεμα
αλλα θα ηθελα μια χαρη...μπορουμε να μαθουμε απο καπου τα τεχνικα χαρακτηριστικα του;;
Ποσα watt ειναι δλδ στα 8ohm στα 4ohm κ.τ.λ.
Για να ξερω κι εγω να κυμαινομαι αναλογως...
ευχαριστω