Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 18 από 18

Προεπιλογή

Το μονο που ψιλοφοβαμαι ειναι καμια ηλεκτροπληξια απο την τν μην παθω και κανενα βραχυκυκλωμα,μιας και την εχουνε ξεγραμενη ειπα να την δω,(να κανω πρακτικη!!!) και αμα φτιαξει εφτιαξε καθως με το κοστος που τους ειπαν απο το σερβις και λιγα ακομη παιρνουνε καινουρια.Ευχαριστω παντως θα κοιταξω οτι μου ειπατε και βλεπουμε,οτι γινει.

Προεπιλογή

Λοιπον Νικο μπηκα στο μενου,βρηκα και στο internet ρυθμισεις του option byte
    το θεμα ειναι οτι για το συγκεκριμενο μοντελο δεν βρηκα ρυθμισεις.μερικες που δοκιμασα επιανε ολα τα καναλια χωρις ηχο και καποιες αλλες επιανε μονο τα κρατικα (ετ1 νετ ετ3) αλλα ο ηχος ειναι στο φουλ παρολο που το κατεβαζω απο το μενου.μηπως εχει κανεις τις ρυθμισεις;

Μέλος
    Όνομα
    .
    Περιοχή
    .Νέος κόσμος

Προεπιλογή

δεν γράφεις επανήλθε ο ήχος;

Προεπιλογή

αλλαζοντας τις ρυθμισεις στο option menu ορ1 εως ορ7,πετυχα να εχω ηχο ,αλλα ειναι στο φουλ και δεν μειωνεται η ενταση,αλλα επιανε μονο τα 3 κρατικα καναλια.με μερικους κωδικους που επιανε ολα τα καναλια δεν ειχα ηχο καθολου.

Προεπιλογή

δεν εχει κανεις κανενα παρομοιο μοντελο να μ πει τα option byte μπας και κανουμε κατι;

Μέλος
    Όνομα
    .
    Περιοχή
    .Νέος κόσμος

Προεπιλογή

option byte με τη σειρά 128-197-000-000-192-000-003 ή 128-197-000-000-192-000-000 και πολλοί άλλοι συνδιασμοί ανάλογα με τη version δοκίμασε δεν έχεις να χασεις τίποτα, και στο τέλος άλλαξε την μνήμη

Προεπιλογή

Οκ Νικο ευχαριστω,θα δοκιμασω και βλεπουμε,την μνημη γιατι να την αλλαξω;παιζει καπιο ρολο αν παραμεινει;

Προεπιλογή

Λοιπον θελω να σας ευχαριστησω οσους με βοηθησατε με το προβλημα παραπανω.Τελικα ητανε το option bit το θεμα.Την λυση μου την δωσανε μεσα απο την ιστοσελιδα της Philips οπου και εχουνε κανει την εξης μαγκια στην υποστηριξη επιλεγεις τη συσκευη και το μοντελο,μολις στο εμφανισει κλικαρεις τη συσκευη και σου βγαζει κατι σαν και αυτο πατας πανω δεξια "για live chat πατηστε εδω" και μεσω chat σου δινουν μια λυση.Προσωπικα αν και Παρασκευη απογευμα μιλησα με μια ευγενικη κοπελα και υστερα απο λιγο μου εστειλε link με αρχειο οπου περιειχε ανα μοντελο και σασι τα option bit.Αυτο ηταν μεσα σε λιγα λεπτα η τν ηταν κομπλε.Δεν θελω να κανω διαφημηση αλλα η βοηθεια ηταν αμεσοτατη.Περιμενα ν μου πει περαστε απο το σερβις να το ελενξουμε.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

1. προβλημα με tft philips
    από kuziakos στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-10-10, 21:39
  2. Προβλημα με ηχο Philips
    από alejandros1967 στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-07-10, 09:56
  3. funai drv-a2631 προβλημα στον ηχο
    από gdimis στο forum DVD/BD Player & Video