Φυσιολογικά φαίνεται ότι το σύρμα τ΄ οποίο μάλιστα είναι αρκετά παχύ (είναι όντως έτσι και
στα σημεία που έχεις κυκλώσει με κίτρινο χρώμα, είναι κομμένο τ΄ ένα πλησίον του άλλου,
οπότε μάλλον μπορούν ν΄ ενωθούν με κόλληση χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα.
Μάλιστα πριν την ένωση μπορείς να περάσεις μονωτικό «μακαρόνι» θερμοανθεκτικό καθόσον
το μονωτικό βερνίκι δεν θα κάνει δουλειά στη περίπτωση της ένωσης.
Το πολύμετρό σου όταν μετράς μην το βάζεις στην ένδειξη μέτρησης διόδων κι ακούς το buzzer,
καθόσον δεν είναι ασφαλής μέτρηση αυτή και μάλιστα στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Θα το ρυθμίσεις στην ένδειξη Χ 200 Ω κι αν χρειαστείς να το ρυθμίσεις θα βραχυκυκλώσεις
τους 2 ακροδέκτες του (κόκκινο - μαύρο), και θ΄ αναγνώσεις τη τιμή στο καντράν του που πρέπει
να ΄ναι 0 Ω.
Τώρα θα μπορείς αν δεν φθάνουν ακριβώς τα σύρματα ν΄ ενωθούν μπορείς να χρησιμοποιήσεις
κάποιο κομμάτι ανάλογης διατομής σύρμα για «μπόλιασμα» .

Ανέφερε αν θέλεις και τις τιμές των αντιστάσεων που βρίσκεις μεταξύ των 3 ζευγαριών συρμάτων
(των επάνω και των κάτω), ανά 2 μετρουμένων.

Χωρίς να θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου νομίζω ότι το moteur θα λειτουργήσει μετά την επισκευή
που θα κάνεις, κι ιδιαίτερα δεν θα δημιουργήσει ιδιαίτερο πρόβλημα στον τεχνικό που ΄χει αναλάβει
την επισκευή του πλυντηρίου σου.
Κανονικά βέβαια θα πρέπει να επανατυλιχθεί το moteur αφού πρώτα μετρηθεί το μήκος του σύρματος
των 2 τυλιγμάτων από κάποιον τεχνικό που κάνει περιελίξεις.
Κι αυτό είναι η πρέπουσα λύση.

Αν όμως θέλεις να κάνεις τη δοκιμή της υποφαινόμενης περιέλιξης μπορείς έχοντας δύο επιλογές :
ή να λειτουργήσει κανονικά,
ή να μην λειτουργήσει οπότε θα καταλήξεις στη λύση του περιελίκτη τεχνικού.

ΥΓ : Για να κοπούν τα σύρματα όπως φαίνονται στη photo χρησιμοποίησες
«ζουμπά» για ν΄ ανοίξεις τα καπάκια του moteur;

Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης