Ακριβώς , αν τυχαίνει η διαρροή να είναι εξωτερικά των τοιχωμάτων για τις σωληνώσεις και μπορεί να διορθωθεί , εκεί κάτι γίνεται , ενώ αν είναι εσωτερικά είναι σκούρα τα πράγματα και δεν τα αναλαμβάνουν. Το πιθανότερο είναι να έχει υπαρκτή διαρροή .
Οι ενεργειακές ετικέτες ισχύουν , και το δικό σου δεν έχει μικρότερη κατανάλωση (δες τις ταμπέλες στην κάτω γωνία αριστερά στην συντήρηση και θα δεις την διαφορά κατανάλωσης / Kwh / per year , και σύγκρινε την ενεργειακή ετικέτα του υποτιθέμενου νέου ψυγείου που θέλεις να πάρεις για τα ίδια λίτρα χώρου (ξεχωριστά όμως στα λίτρα συντήρησης και κατάψυξης , και όχι απλά της συνολικής χωρητικότητας χώρου ) γιατί άλλη κατανάλωση έχει αν τα λίτρα κατάψυξης είναι περισσότερα , και η κατάψυξη είναι η πιο ενεργοβόρα , έχουν αλλάξει πολλά από το 90 μέχρι σήμερα . Αυτή η ενεργειακή διαφορά (κλάση Α / Α+ κτλ ) συμβαδίζει και με την kwh / per year
Από τεχνητή νοημοσύνη
Σπάνιο , αλλά όχι αδύνατο.Η ετυμηγορία: Ένα ψυγείο inverter προσφέρει ανώτερη μακροπρόθεσμη εξοικονόμηση και απόδοση λόγω της τεχνολογίας του, καθιστώντας σπάνιο να βρεθεί ένα ψυγείο χωρίς inverter που να ταιριάζει πραγματικά στην κατανάλωση και τη συνεπή ψύξη του για την ίδια χωρητικότητα.(κάτι ήξερα και εγώ χωρίς να κάνω δοκιμές , αλλά το επιβεβαίωσε κάποιο μέλος όπως ανέφερα και πιο πάνω που το διαπίστωσε ο ίδιος ) . Αυτά τα έλεγα πριν χρόνια , και πριν να το επιβεβαιώσει το μέλος με πράξεις . Το σανό το τρώνε πολλοί , αλλά εγώ το βλέπω με άλλο μάτι.

(κάτι ήξερα και εγώ χωρίς να κάνω δοκιμές , αλλά το επιβεβαίωσε κάποιο μέλος όπως ανέφερα και πιο πάνω που το διαπίστωσε ο ίδιος ) . Αυτά τα έλεγα πριν χρόνια , και πριν να το επιβεβαιώσει το μέλος με πράξεις . Το σανό το τρώνε πολλοί , αλλά εγώ το βλέπω με άλλο μάτι.
Απάντηση με παράθεση