Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
Εκτός τον αισθητήρα ζεστού νερού , θερμοστάτη περιστροφικό δεν έχει ? που εμφανίζονται τα + της αύξησης θερμοκρασίας και τα - της θερμοκρασίας. Εάν δεν έχεις επιλέξει κατάλληλη + θερμοκρασία βαθμών κελσίου πάνω από την θερμοκρασία του χώρου όπου βρίσκεται το σώμα , δεν θα ξεκινήσει ο ανεμιστήρας ακόμη και αν δώσει το οκ ο αισθητήρας ζεστού νερού .
Ευχαριστώ, αλλά:

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kacey Εμφάνιση μηνυμάτων
...Δεν πρέπει να είναι θέμα αισθητήρα ζεστού νερού (δηλαδή του αισθητήρα που βλέπει ότι έφτασε ζεστό νερό από τον λέβητα και δίνει εντολή να ξεκινήσει) γιατι δεν λειτουργεί ούτε στην επιλογή "αερισμός", όπου θα έπρεπε να ξεκινάει να δουλεύει αμέσως όταν την επιλέγεις.

(πέρα από ότι έπαιξα και με τον θερμοστάτη που έχει έκαστο πάνω του) υπάρχουν πολλά ίδια στο χώρο, και όταν τα βάζεις σε "αερισμός" ξεκινάνε αμέσως, πλήν του προβληματικού.
Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nyannaco Εμφάνιση μηνυμάτων
Αντιστασούλα??? Ίσως πυκνωτή.
Κατ' αρχήν, θα ξεκίναγα ελέγχοντας ότι φτάνει ρεύμα στο μοτέρ.
Εφόσον επιβεβαιωθεί αυτό, και με δεδομένο ότι μπορεί το πρόβλημα να μην είναι ηλεκτρικό, αλλά μηχανικό - να έχει κολλήσει ο άξονας του μοτέρ από πετρωμένο λιπαντικό, ή σκουριά - θα έλεγχα αυτό.
Αν το μοτέρ παίρνει ρεύμα και ο άξονας γυρνάει ελεύθερα, ψάξε για πυκνωτή κοντά στο μοτέρ. Οταν τον βρεις, είτε τον αποδυνδέεις και τον μετράς, αν έχεις όργανο, είτε τον αντικαθιστάς κατ'αυθείαν, με αντίστοιχο.
Και προσοχή με το ρεύμα! Αν δεν είσαι σίγουρος, μην το επιχειρήσεις μόνος σου.
και εγώ αυτό σκέφτομαι, ότι αυτό που νόμιζε "αντίσταση", είναι πυκνωτής εκκίνησης (όπου πρόβλημά του θα εξηγούσε). Αν είναι αυτό, τότε αν το κουνήσω αρχικά με το χέρι να πάρει τις πρώτες βόλτες, τότε μετά δεν πρέπει να συνεχίσει να περιστρέφεται?