Έχεις δίκιο , κάθε φορά άλλα λέει η τεχνητή νοημοσύνη .
Το σενάριο είναι να απομονώσεις το εξάρτημα που υποψιάζεσαι από την τροφοδοσία του , έως να μην πέσει η ασφάλεια .
Μπορεί να είναι η αντλία αποχέτευσης / πλύσης / αντίσταση θέρμανσης .
Έχεις δίκιο , κάθε φορά άλλα λέει η τεχνητή νοημοσύνη .
Το σενάριο είναι να απομονώσεις το εξάρτημα που υποψιάζεσαι από την τροφοδοσία του , έως να μην πέσει η ασφάλεια .
Μπορεί να είναι η αντλία αποχέτευσης / πλύσης / αντίσταση θέρμανσης .
Πέραν όλων αυτών των " ωραίων / κλεμμένων συνταγών " που αναγράφει η AI καλό είναι να δοκιμάζουμε και τις
πραγματικές τεχνικές λύσεις φίλε Μιχάλη.
Που σημαίνει ότι οι αντλίες πλύσεις / αποστράγγισης είναι moteur και σαν moteur έχουν πηνία / εξωτερικούς πυκνωτές.
Κι αυτά μετρούνται (ωμομετρούνται ή μετράται η χωρητικότητά τους).
Κάνε λοιπόν αυτές τις κινήσεις πρώτα για τ΄ ύποπτο moteur αποστράγγισης και συνεχίζεις.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Ευχαριστω για τις συμβουλες...το προβλημα βρεθηκε...!!!Μετρησα όλα οσα μου συστησατε και ηταν οκ! το προβλημα οφειλοταν στο πηνιο του ηλεκτρομαγνητη στον μηχανισμο του δοχειου σαπουνιου το οποίο απο την υγασια ειχε οξειδωσεις εξωτερικα!!!! Το απομονωσα και ολα λειτουργουν οκ Δεν εχω ομως ανοιγμα πορτας δοχειου ουτε εκροη λαμπριντικου υγρου απο το δοχειο σαπουνιου. Ειμαι σε αναζητηση αντιστοιχου πηνιου 240 Volt AC το παραθετω σε φωτο μηπως υπαρχει καποια νεα συμβουλη ! Ευχαριστω πολυ!IMG_20251127_210004.jpg
Πηνίο βρέθηκε απο παλιο πλυντηριο πιατων που υπηρχε στη αποθηκη! απο την βαλβίδα παροχής νερού και ηταν ακριβώς το ιδιο ...οπότε ολα τώρα δουλεύουν τέλεια! Ευχαριστώ όλους για τα σχόλια και τις υποδείξεις!
μετα απο δυο ημερες λειτουργιας μου βγαζει λαθος Ε4 οταν το ξεκιναω και η αντλια αποστραγγισης λειτουγει συνεχεια .πιθανοτατα εχω λαθος απο τον αισθητηρα της σταθμης του νερου !Ο αισθητηρας του φλοτερ ειναι οκ ! Που ειναι αυτος ο αισθητηρας που μου δημιουργει το προβλημα? καμια γνωμη?
Το Ε4 αναφέρεται σε υπερχείλιση διαρροή νερού στο πάτωμα (εξωτερικά της συσκευής ) και όχι μέσα στον θάλαμο για την σωστή ποσότητα νερού.
Μπορεί να είναι από την ίδια βαλβίδα που άλλαξες αλλά έχει διαρροή νερού , αλλά μπορεί και να έχει διαρροή νερού προς το εξωτερικό πάτωμα της συσκευής από την τσιμούχα αντλίας πλύσης ή άλλου σημείου γενικά .
Ενεργοποιείται αυτός ο αισθητήρας φλοτέρ αναγκάζοντας την αντλία αποχέτευσης να λειτουργεί μόνιμα .
Βλέπουμε σελίδα 18 (στους κωδικούς σφαλμάτων )
https://morris.gr/wp-content/uploads...-TTS-55062.pdf
Και σελίδα 20
https://www.manualslib.com/manual/13...4.html?page=25
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 30-11-25 στις 18:17