Καλημερα,μπορεις να μου δώσεις το firmware φίλε μου κ εμένα για την 3221Η γιατί δεν βγάζω άκρη με αυτούς? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καλημερα,μπορεις να μου δώσεις το firmware φίλε μου κ εμένα για την 3221Η γιατί δεν βγάζω άκρη με αυτούς? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καλημέρα μπορείς να το δώσεις κ σε εμενα το firmware καθώς αρνούνται να μου το δώσουν?
καλησπερα μπορεις να μου το προωθησεις και σε εμενα ευχαριστω
Γεια σας παιδιά. Μπαίνω κι εγώ στην παρέα για την 3221H και το firmware που δεν δίνει η f&U . Μήπως το έχει κάποιος χριστιανός να μου το δώσει;;; Καλό απόγευμα σε όλους!!!
Είναι εντελώς παράλογο που δεν δίνουν το firmware!!!! Στο τηλέφωνο είναι ανένδοτοι να πάει η τηλεόραση στο service της Θεσσαλονίκης. Τηλεόραση των 100 ευρώ αγορά, να πρέπει να πάς στην λεωφορο Συγγρού για να σταλεί στην Θεσσαλονίκη!!!! Όπως και να έχει αν κάποιος έχει το firmware ας το κοινοποιήσει με κάποιο τρόπο.!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!!
Καλησπέρα φίλε, μήπως μπορείς σε παρακαλώ να με βοηθήσεις.Εχω μια HITACHI 32HAE2250 και έχω το εξής πρόβλημα,μόλις την ανοίξω μου λέει ανεπαρκής χώρος αποθήκευσης και δεν λειτουργεί, κολλάει σε αυτο το μήνυμα.Το firmware που έχεις εσύ γνωρίζεις αν ταιριάζει στην τηλεόραση μου,και αν μπορείς σε παρακαλώ να μου το στείλεις; Ευχαριστώ
Καλησπέρα φίλε, μήπως βρήκες το firmware να μου το δώσεις;
Καλησπέρα σε όλους,
Έχει κάποιος διαθέσιμο το software για FU FLA3221 Panel VES315UNGH-L3-N41
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Καλημέρα σας
Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα με τήν τηλεόραση μου, κάλεσα και εγώ τήν εξυπηρέτηση πελατών τούς περιεγραψα το πρόβλημα (μου γράφει το μήνυμα "ο αποθηκευτικός χώρος εξαντληται" καί αναβοσβηνει συνεχώς) και δεν μου δίνουν το firmware γιατί είμαι ιδιώτης.Αφορα τήν 32αρα f&u android με κωδικό FLA3221H. Κατανοώ απόλυτα αυτό που λένε γιατί δεν είναι σωστό ως προς τούς επαγγελματίες αλλά από τήν άλλη αφού μπορείς να γλυτώσεις τήν αναμονή από Αθήνα Θεσσαλονίκη καί πίσω και φυσικά το κόστος θα ήθελα να μπορώ να το κάνω μόνος μου αφού γίνεται με ένα αρχείο. Αναφέρω και το κόστος γιατί προφανώς και αυτό είναι θέμα, άλλωστε για αυτό επέλεξα καί αυτή την τηλεόραση με κόστος γύρο στα 100 ευρώ γιατί δεν είναι εύκολα τά πράγματα.Θα ήθελα λοιπόν να σάς ζητήσω αν κάποιος έχει το firmware και μπορεί να βοηθήσει να έρθουμε σε επικοινωνία μήπως μπορεί να μου το στείλει για να έχω ξανά τηλεόραση.
Σάς ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων και συγνώμη για το "σεντόνι"που έγραψα.
Καλημέρα σας.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vaggelis_antonis : 26-08-25 στις 09:17