Κατά πάσα πιθανότητα LED-bars άνοιξέ την και τσέκαρε - βραχυκύκλωμα μάλλον σε κάποιο(α) led ή κάποιος πυκνωτής ίσως στο PSU.
Ποιο μοντέλο είναι?
Στείλε καμιά φώτο/βίντεο να τσεκάρουμε...
.
Κατά πάσα πιθανότητα LED-bars άνοιξέ την και τσέκαρε - βραχυκύκλωμα μάλλον σε κάποιο(α) led ή κάποιος πυκνωτής ίσως στο PSU.
Ποιο μοντέλο είναι?
Στείλε καμιά φώτο/βίντεο να τσεκάρουμε...
.
Ευχαριστώ για την απάντηση .
Περιμένω να έρθει η καινούργια 99Ε Turbox για να την αντικαταστήσω
Μετά είναι διαθέσιμη για "ότι γίνει " θα σε ενημερώσω .
α.jpg
Ετσι παίζει .
Ολο το πάνελ έχει ακριβώς τον ίδιο φωτεισμό χωρίς φωτινά ή σκιερα σημεία
μπορεί να είναι τα Led ??
αν ήταν τα led δεν θα έπρεπε να έχει αλλού φωτεινά και αλλού σκοτεινά σημεία δηλ. να μην έχει ομοιόμορφο φωτισμό ???
Φίλε Δημήτρη,
εκτός των LED bars που πρέπει ν΄ ελεγχθούν οπτικά κι από τις οπές του panel γίνεται αυτό αφού αφαιρεθεί τ΄ οπίσθιο
κάλυμμα, θα πρέπει οπωσδήποτε να γράψεις το μοντέλο της TURBO-X αλλά κυρίως τα μοντέλα του PSU ή αν αυτό είναι
πάνω στη Main Board κι αυτής το μοντέλο καθόσον η βλάβη μπορεί ν΄ οφείλεται σ΄ αλλοίωση τιμής αντίστασης που ελέγχει
το ρεύμα που διαρρέει τις LED bars.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Προφανως ειναι vestel τουρκικη και τα συγκεκριμενα οταν καιγονται αλλαζουν χρωμα και γινονται μπλε.Για στειλε φωτο και το μοντελο.
Η απάντηση φίλοι μου έχει δοθεί από τον συνονόματό μου στο 1ο του post.
Περιμένει την F&U FL32113T που πωλείται στ΄ e-Shop "STRATOS" στην Εύβοια στη τιμή των 99€, και
μετά θ΄ ασχοληθεί με την υπάρχουσα χαλασμένη.
Οπότε όλοι τελούμε εν αναμονή.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Καλημέρα
Εβαλα την καινούργια για να μην έχω διαμαρτυρίες στο σπίτι και είμαστε έτοιμοι .....![]()
model.jpg
pcb.jpg
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων όλους σας για τις απαντήσεις σας .
Ερώτηση
1) Στην φωτο με το pcb εχω βάλει με κιτρινο μία κλέμα - πώς να την βγαίλω ?? για να μην την χαλάσω ....
2) Βλέπω 2 φουσκωμένους ηλεκτρολυτικούς .. εχουν σχέση με την φωτεινότητα ??
3) Ποιά είναι η φύσα για τα led - Ποια η τάση που πρέπει να βρώ - Ποιοι Ηλεκτρολυτικοί συμμετέχουν για τα led ?
4) Ιδέες ....
5) Εδω και ημέρες όποτε βρίσκω χρόνο βλέπω video για την επισκευή των led ή αλλα ...
Βελτιώνω την θεωρία μου ..![]()
Σας ευχαριστώ και πάλι .
Με εκτίμηση
Δημήτρης
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη JIM_6146B : 20-11-24 στις 11:00