Λοιπόν διάβασα και στο άλλο φόρουμ τι παίζει , καθώς και εκεί υπάρχει υποστηρικτής ότι δεν έπρεπε να γεφυρώσει ουδέτερους (του ανιχνευτή και τα θεωρεί ανεξάρτητα) και κόβουν τα ιμάτια τους ότι θέλει οπωσδήποτε να κατεβεί ουδέτερος . Ενώ είμαι της άποψης ότι στον διακόπτη πρέπει να παρουσιαστούν 4 καλώδια .
Αλλά λόγω και του ουράνιου τόξου στα χρώματα ο ηλεκτρολόγος θα έπρεπε πρώτα να εξετάσει και πως οδεύουν αυτά τα χρώματα στην πλευρά του πίνακα (και του επάνω κυτίου) και αν έχουν γίνει παρατυπίες επάνω στην ίδια γραμμή .
Με λίγα λόγια αυτό θα έκανα εγώ . (δυστυχώς 4 καλώδια ) με τον όρο να μην κατεβάσω ουδέτερο από το τέρμα επάνω κυτίο.
Φωτιστικό - Αντιγραφή.jpg
Έτσι μόνο το 4 συμφωνεί απόλυτα με το 1 & 2 (αλλά υπάρχει παραρατυπία στα χρώματα , τι να κάνουμε τώρα )
Είτε στο άλλο φόρουμ είτε στο παρόν , ο νηματοθέτης και βάση όσα δηλώνει στο #17 ήξερε να εντοπίζει τι είναι τι , και πραγματοποίησε την συνδεσμολογία 3 (δεν νομίζω να επηρεάστηκε από τα χρώματα ) αλλά ούτε και να έκανε λάθος στην μεταφορά του ουδέτερου από πρίζα , τέλος πάντων είναι καταδικασμένος να φέρει ηλεκτρολόγο επειδή πρέπει να μπορεί να διαβάσει πως εισέρχονται τα διάφορα χρώματα προς τον πίνακα κτλ