Θανάση,
θα προσπαθήσω να βοηθήσω και συμπερασματικά ν΄ απαντήσω στους φίλους συναδέλφους μου, αφού πρώτα εσύ αναφέρεις το πλήρες μοντέλο
της συσκευής (π.χ. I9070, I9500, I9505 ...) για να βρεθεί μέσω Διαδικτύου το κατάλληλο αρχείο Odin. που ίσως ξεκλειδώσει το κινητό σου, αν ακολουθήσεις πιστά τα βήματα προγρ/σμού όπως αναφέρει σωστά ο Μανώλης.
Τώρα Παναγιώτη αυτά που γράφω για τις Αντιπρ/πείες - γνωρίζω κι εγώ κάλλιστα τι ακριβώς συμβαίνει κι ας μην είχα οιανδήποτε απ΄ αυτές εργοδότη ποτέ στην επαγγελματική μου καριέρα - είναι πράγματι τ΄ ευκταίο που πρέπει να συμβαίνει, αλλά που κατά 95% κι άνω δεν συμβαίνει, γιατί όπως αναφέρεις όλα είναι value for money (όπως λένε κι οι φίλοι Αμερικάνοι) οπότε συμφέρουν οι πωλήσεις, (μάλιστα ρίχνουν και συνεχώς το κόστος γι΄ αυτόν τον σκοπό, με τα συνεπακόλουθά του), παρά οι επισκευές.
Σε κάθε περίπτωση κι επειδή εντός του 2023 θα ψηφιστεί από την Ε.Ε. νόμος που θα κατοχυρώνει τους ελεύθερους επαγγελματίες, τεχνικούς επισκευαστές κι οι εταιρείες θα ΄ναι υποχρεωμένες να κυκλοφορούν συσκευές με τα σωστά Service Manual, καλό θα ΄ναι ν΄ ευελπιστούμε ότι
η δουλειά κι οι συμβουλές μας, επιτέλους θα κρίνονται κι επίσημα, απαραίτητες από κάθε χρήστη.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης

Απάντηση με παράθεση