Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 10

Θέμα: Q1244AVGW/YLV

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη chipakos-original
    Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Γαλατσι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από johnpats Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δυστυχώς κομματάκια δεν υπάρχουν.

Γι αυτό ψάχνω το εξωτερικό πλαίσιο που μάλλον πρέπει να βρω κάποια αποθήκη με ξεχασμένα ανταλλακτικά.
    Γνωρίζετε κάποια?
    Κατ αρχήν είναι λάθος σου που δεν φύλαξες τα κοματάκια τα οποία με λίγο πολυεστέρα θα γινόταν το σημείο πιο γερό κι από καινούριο. Παρ όλα αυτά απλά στο λέω για να το ξέρεις με λίγο πολυεστέρα και ύφασμα γυαλί δημιουργείς γέφυρα στο σημείο που λείπουν τα κοματάκια και επιδιορθώνεις με χαμηλό κόστος. Εχω επιδιορθώσει σχεδόν όλα τα συρτάρια και ράφια από το ψυγείο μου. Ποτέ δεν έσπασε κάποιο επισκευασμένο συρτάρι.
    Ατάκα 1η.......Οχι ...Οχι .....Απλά το άνοιξα μήπως έφυγε κανένα καλωδιάκι.
    Ατάκα 2η....... Οχι ... Οχι ....Απλά το άνοιξα μήπως είχε καεί κάποια ασφάλεια.

Μέλος
    Όνομα
    ιωαννης
    Περιοχή
    πεντελη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chipakos-original Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κατ αρχήν είναι λάθος σου που δεν φύλαξες τα κοματάκια τα οποία με λίγο πολυεστέρα θα γινόταν το σημείο πιο γερό κι από καινούριο. Παρ όλα αυτά απλά στο λέω για να το ξέρεις με λίγο πολυεστέρα και ύφασμα γυαλί δημιουργείς γέφυρα στο σημείο που λείπουν τα κοματάκια και επιδιορθώνεις με χαμηλό κόστος. Εχω επιδιορθώσει σχεδόν όλα τα συρτάρια και ράφια από το ψυγείο μου. Ποτέ δεν έσπασε κάποιο επισκευασμένο συρτάρι.
    Εσύ πόλυ καλά τα λες, αλλά η γυναίκα μου το έφερε στο χέρι το σπασμένο κομμάτι.
    Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κομμάτια.
    Τέλος πάντων απ όσο καταλαβαίνω, άκρη δεν θα βρω, αφου δεν το έχει ούτε η Samsung, απολύτως τραγικό βέβαια.
    Πάμε για άλλα.
    Σας ευχαριστώ πολύ όλους

3. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον johnpats για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

mikemtb73 (13-04-23)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία