Δεν γνωρίζω τελικά αν έκανες κάποια επισκευή στο μπλέντερ σου φίλε Χρήστο, κι αν χρησιμοποίησες οποιουδήποτε τύπου κόλλα,
αλλά σ΄ εκείνο που θέλω να σου εφιστήσω τη προσοχή είναι, ότι η οιανδήποτε κόλλα υγρή ή παχύρευστη, ταχείας ή βραδείας πήξεως,
θα πρέπει να μην έσταξε / περίσσεψε κι έφτασε τα μαχαίρια του μπλέντερ, καθόσον αν αυτή έρθει σ΄ επαφή μ΄ οιονδήποτε φαγώσιμο
υλικό που θα βάλεις μέσα του για να λιώσεις / χυμοποιήσεις, μπορεί να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα σε όποιον το καταναλώσει.
Οι κόλλες περιέχουν καρκινογόνα συστατικά (εποξικές και μη) γι΄ αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή όταν χρησιμοποιούνται σε μέρη
που έρχονται σ΄ επαφή με φαγώσιμα είδη.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης