Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 13

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Δεν ξέρω αν αυτό το πράγμα έκανε την ζημιά
    Αν θεωρήσουμε ότι συμβαίνει πράγματι ένα βούλωμα στην αποχέτευση , είναι ζήτημα χρόνου να μείνουν μέσα στην κατάψυξη τα νερά και να διογκωθούν μετατραπούν σε πάγους που θα φράξουν την ψυκτική ροή του ψυγείου προς την συντήρηση .

και 3,6 περίπου συντήρηση
    Ο μέσος όρος από τα σκαμπανεσβάσματα θερμοκρασιών να το ρυθμίσεις για συντήρηση 5-6 βαθμούς , (καταλαβαίνω ότι ακούς τις "διαδόσεις " του κόσμου για ρύθμιση στους 4c κτλ , αλλά το να έχεις μια "ιδέα " τον μέσο όρο θερμοκρασιών λίγο πιο πάνω, μπορεί κάποιοι να το θεωρούν "ανεπιθύμητο" (το πιο "ζεστό " δηλ επιλογής θερμοκρασίας από π.χ. τους 4C στους 5-6 για μέσο όρο) , αλλά προσφέρει περισσότερα καλά γενικά στην καλύτερη λειτουργία του ψυγείου.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο μέσος όρος από τα σκαμπανεσβάσματα θερμοκρασιών να το ρυθμίσεις για συντήρηση 5-6 βαθμούς , (καταλαβαίνω ότι ακούς τις "διαδόσεις " του κόσμου για ρύθμιση στους 4c κτλ , αλλά το να έχεις μια "ιδέα " τον μέσο όρο θερμοκρασιών λίγο πιο πάνω, μπορεί κάποιοι να το θεωρούν "ανεπιθύμητο" (το πιο "ζεστό " δηλ επιλογής θερμοκρασίας από π.χ. τους 4C στους 5-6 για μέσο όρο) , αλλά προσφέρει περισσότερα καλά γενικά στην καλύτερη λειτουργία του ψυγείου.
    Μόλις τσεκαρα το ψυγείο και η συντήρηση ειχε 2,5 βαθμούς .Δεν έχω πολλά πράγματα μεσα και δεν έχω βαλει ζεστα τρόφιμα ( με θερμοκρασία δωματίου εννοώ ) οπότε και έχει αυτη τη θερμοκρασια . Βέβαια την δεύτερη μερα λειτουργίας είχα τον θερμοστάτη στο 4 ( κλίμακα 1-7 έχει ) και επειδή η θερμοκρασία δεν έπεφτε κάτω από 4 βαθμους μετακίνησα τον θερμοστάτη στο 5 . Από ότι έχω διαβασει στο internet όλοι προτείνουν θερμοκρασία συντήρησης 2 -4 βαθμούς C .Βέβαια αυτο φαίνεται δύσκολο όταν έχεις θερμοκρασία 25 26 βαθμους στο σπίτι....

Παρόμοια Θέματα

1. [Pitsos] Pitsos NFP 2400 δεν δουλεύει η συντηρηση.
    από grphoto στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-09-23, 19:30
  2. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-10-21, 00:53
  3. [Bosch] Νέο anti frost ψυγείο σταματά να δουλεύει
    από Furang στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-07-21, 11:02
  4. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-11-20, 19:53
  5. [Indesit] σταζει νερο μεσα στη συντηρηση του ψυγειου