Οκ, ελεγα μη τυχον ηταν η αιτια της βλαβης. Μπα δεν ηταν τα χερια ιδρωμενα, μου το εκανε και το βραδυ και το πρωι το ιδιο.
Οκ, ελεγα μη τυχον ηταν η αιτια της βλαβης. Μπα δεν ηταν τα χερια ιδρωμενα, μου το εκανε και το βραδυ και το πρωι το ιδιο.
Φίλε Νίκο,
αν δεν έχεις καταφέρει ν΄ ανάβεις λάμπα με το χέρι, ακόμα, θέλεις αρκετή δουλίτσα.
Κρύο αστείο που μας λέγαν οι παλιοί, αλλά βέβαια που δεν πρέπει να βάζουμε ούτε κατά νου να το πραγματοποιήσουμε.
Το να νοιώθεις τσιμπήματα και το βράδυ και το πρωί από χαμηλή τάση, ακουμπώντας σε μεταλλικά μέρη διαφόρων συσκευών,
δεν είναι σοβαρό θέμα όπως γράφει κι ο φίλος συνονόματός μου.
Υπάρχει στο χώρο αρκετός στατικός ηλεκτρισμός, πόσο μάλλον μικρές διαρροές από τις πάσης φύσεως ηλεκτρικές συσκευές,
που βέβαια θέλουν καλή ηλεκτρική γείωση στο σπίτι, αλλά και σε κάθε χρησιμοποιούμενο απ΄ ανθρώπους χώρο.
Ιδιαίτερα καλή γείωση πρέπει ν΄ υπάρχει για τις ηλεκτροβόρες συσκευές όπως ο θερμοσίφωνας, η ηλεκτρική κουζίνα,
πλυντήρια ρούχων και πιάτων και σ΄ άλλες αντίστοιχες οικιακές ή επαγγελματικές συσκευές σε κάθε χώρο.
Πάντως αν φθάσεις ν΄ ανάβεις λάμπα με το χέρι τότε θα ΄χεις Free Wi-Fi ακόμα και στ΄ υπόγειο του σπιτιού σου, χωρίς
σύνδεση σε κάποιο πάροχο.
Κρύο αστείο No 2 που ίσως αναφέρεται εντονότερα τη σημερινή εποχή της Όμικρον – αλλά κι αυτή θα παρέλθει γρήγορα
φαντάζομαι.
Καλοπροαίρετα όλα, μην παρεξηγηθείς.
Το μόνο σοβαρό είναι το θέμα των γειώσεων και καλού - κακού κάνε ένα έλεγχο κοντά στη γειτονιά σου να δεις αν υπάρχει
εγκατεστημένο αλεξικέραυνο για τους κεραυνούς.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης