Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 81

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Νικηφορος
    Περιοχή
    Κατερίνη

Προεπιλογή

Όντως κ εγώ δυσκολεύτηκα να βρω οπότε τα παρειγγειλα από e bay.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Βλαδιμηρος
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tsiki76 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όντως κ εγώ δυσκολεύτηκα να βρω οπότε τα παρειγγειλα από e bay.
    Καλημερα φιλε, υπαρχει περιπτωση να μου στειλεις τον ακριβη τυπο του σενσορα γιατι μου εβγαλε αλαρμ σενσορα εβαπορετας;

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    MOSCHATO

Προεπιλογή

έπιασα το φτυάρι και ξεθάβω το συγκεκριμένο θέμα, μιας και ήρθε η σειρά μου με αυτό το ψυγείο.
    Δεν καταλαβαίνω γιατί τα κακολογούν. 14 χρόνια τώρα δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα, μόνο τα χερούλια του έχουμε αλλάξει γιατί είμαστε και ολίγον κανίβαλοι...

Ε, μετά απο 14 χρόνια ήρθε η ώρα του. Δηλώνω άσχετος με ψυγεία, αλλά θα ήθελα να το παλέψω γιατί δεν ξέρω αν αξίζει να φωνάξω κάποιον να το επισκευάσει ή να πάρω ένα καινούργιο κατευθείαν....

Πριν καμμια βδομάδα, όταν ανοίγαμε την πόρτα ο φωτισμός αναβόσβυνε. Λες και ανοιγοκλείναμε την πόρτα. Παράλληλα ακούγονταν και κάποια κλικ όσο το φως είχε πάθει "Barbarella" ....

Επίσης καμμιά φορά, ακουγόταν επανελλημένα ένα κλικ-κλικ (καθε περίπου 3 με 4 δευτερόλεπτα) για πολύ ώρα.
    Καμμιά φορά ακούγετε και το μοτέρ να προσπαθήσει να εκκινήσει αλλά να κόβει....

Αποφάσισα να κάνω το ευκολότερο πράγμα και να αλλάξω τον πυκνωτή του μοτέρ. Δεν άλλαξε κάτι, η συμπεριφορά είναι ακριβώς η ίδια. Αλλά βρήκα την ευκαιρία και άκουσα οτι το κλικ ακουγόταν απο εκεί που φαίνετε οτι είναι η βαλβίδα που φαίνετε να επιλέγει αν θα λειτουργεί μόνο η κατάψυξη ή και η συντήριση....

Εχτές άναψε ο συναγερμός θερμοκρασίας για την κατάψυξη. Το άφησα και σήμερα το απόγευμα κατάφερε (μάλλον) να πιάσει θερμοκρασία και να κόψει... Να προσθέσω ότι μέχρι το πρωί ο συναγερμός δεν είχε "καθαρίσει" και παρατήρησα αρκετό πάγο σε όλη την πλάτη της συντήρησης, πράγμα που δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί (τουλάχιστον όχι τόσο πολύ)...

Μήπως υποπτεύετε κανείς τι μπορεί να είναι?
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    MOSCHATO

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nkarama Εμφάνιση μηνυμάτων
    έπιασα το φτυάρι και ξεθάβω το συγκεκριμένο θέμα, μιας και ήρθε η σειρά μου με αυτό το ψυγείο.
    Δεν καταλαβαίνω γιατί τα κακολογούν. 14 χρόνια τώρα δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα, μόνο τα χερούλια του έχουμε αλλάξει γιατί είμαστε και ολίγον κανίβαλοι...

Ε, μετά απο 14 χρόνια ήρθε η ώρα του. Δηλώνω άσχετος με ψυγεία, αλλά θα ήθελα να το παλέψω γιατί δεν ξέρω αν αξίζει να φωνάξω κάποιον να το επισκευάσει ή να πάρω ένα καινούργιο κατευθείαν....

Πριν καμμια βδομάδα, όταν ανοίγαμε την πόρτα ο φωτισμός αναβόσβυνε. Λες και ανοιγοκλείναμε την πόρτα. Παράλληλα ακούγονταν και κάποια κλικ όσο το φως είχε πάθει "Barbarella" ....

Επίσης καμμιά φορά, ακουγόταν επανελλημένα ένα κλικ-κλικ (καθε περίπου 3 με 4 δευτερόλεπτα) για πολύ ώρα.
    Καμμιά φορά ακούγετε και το μοτέρ να προσπαθήσει να εκκινήσει αλλά να κόβει....

Αποφάσισα να κάνω το ευκολότερο πράγμα και να αλλάξω τον πυκνωτή του μοτέρ. Δεν άλλαξε κάτι, η συμπεριφορά είναι ακριβώς η ίδια. Αλλά βρήκα την ευκαιρία και άκουσα οτι το κλικ ακουγόταν απο εκεί που φαίνετε οτι είναι η βαλβίδα που φαίνετε να επιλέγει αν θα λειτουργεί μόνο η κατάψυξη ή και η συντήριση....

Εχτές άναψε ο συναγερμός θερμοκρασίας για την κατάψυξη. Το άφησα και σήμερα το απόγευμα κατάφερε (μάλλον) να πιάσει θερμοκρασία και να κόψει... Να προσθέσω ότι μέχρι το πρωί ο συναγερμός δεν είχε "καθαρίσει" και παρατήρησα αρκετό πάγο σε όλη την πλάτη της συντήρησης, πράγμα που δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί (τουλάχιστον όχι τόσο πολύ)...

Μήπως υποπτεύετε κανείς τι μπορεί να είναι?
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
    Σχετικά με το παραπάνω θέμα, να ενημερώσω ότι το πρόβλημα λύθηκε με αντικατάσταση των πυκνωτών στην πλακέτα. Το πρόβλημα ήταν ότι η χωρητικότητά τους είχε μειωθεί με αποτέλεσμα σε κάθε ανάγκη παροχής ρεύματος, να κάνει reset ο μικροελεγκτής.
    Οποτε το ψυγειάκι συνεχίζει να μετράει χρόνια...

5. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον nkarama για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

mikemtb (15-10-24)

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-08-13, 15:15
  2. [Liebherr] CNesf 4003 - Διαρροή
    από vandervagos στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-08-13, 14:43
  3. [Liebherr] ψυγειοκαταψυκτης Liebherr CNESF5113
    από dimco στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 5