Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 91

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη nyannaco
    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Χαλάνδρι

Προεπιλογή

Να διευκρινίσουμε πάντως ότι η αναφερόμενη λύση του μπόιλερ που "κλέβει" από το καλοριφέρ είναι παράνομη στην περίπτωση κεντρικής θέρμανσης, δεδομένου ότι κυριολεκτικά κλέβει (χωρίς εισαγωγικά) τους υπόλοιπους ενοίκους (πλην της απίθανης περίπτωσης της θερμιδομέτρησης). Επιπλέον, υποβαθμίζει την απόδοση της θέρμανσης, γιατί ούτε το δίκτυο διανομής είναι υπολογισμένο να το σηκώσει, ούτε και ο λέβητας, εάν γίνει μαζικά από πολλά διαμερίσματα.
    Αυτά σαν γενική παρατήρηση, γιατί λογικά η Κατερίνα σαν ενοικιάστρια δεν έχει τη δυνατότητα για τέτοιες παρεμβάσεις.

Μέλος
    Όνομα
    Κατερίνα
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παιδια σας ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις σας...ενας υδραυλικος εχει ερθει μεχρι στιγμης (που ηρθε βεβαια 5-6 φορες για να βαλει/βγαλει θερμοσιφωνες και να τσεκαρει διαφορα πραγματακια). Με εναν δευτερο μιλησα τηλεφωνικα και θα παρω και εναν τριτο. Και στους δυο ειπα οτι θελω να κανω μπανιο (με περιπου στη μεση το νερο) γυρω στα 10-15 λεπτα, οπως δλδ εκανα και πριν....ο πρωτος μου ειπε οτι ο θερμοσιφωνας αυτος φτανει για να κανουν μπανιο 2 ατομα. Ο αλλος μου ειπε οτι ετσι ειναι κατασκευαστικα και ο παλιος που πεταξα που κρατουσε περισσοτερο μαλλον μετα απο 14 χρονια που τον ειχα ειχε πιασει αλατα γι αυτο κ μειωθηκε η αποδοση του. Εμενα σε ολο αυτο κατι μου παει λαθος γιατι πραγματικα δεν κανω τοση σπαταλη νερου και επιπλεον δεν μου ειχαν πει τις δυνατοτητες του nobel απο πριν αλλιως δε θα τον εβαζα. Επισης το να βαλω στους 80 τον θερμοστατη μου κανει περιττο, ασυμφορο και επιβαρυντικο για τον θερμοσιφωνα μελλοντικα.

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-02-21, 13:30
  2. Ζεστό Νερό- Πίεση-Ηλιακός
    από malk στο forum Υδραυλικά & Θέρμανση
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-06-19, 16:23
  3. Ρεύμα στο μισό σπίτι / Ενδ. λυχνία σβηστή
    από geox23 στο forum Ηλεκτρολογικά
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-04-19, 12:12
  4. Δεν κατεβάζει ζεστό νερό ο ηλιακός