επανερχομαι στο θεμα
απο τοτε που εκανα το αρχικο ποστ. χρησιμοποιησα ενα καρο καθαριστικα ( φυσικα και χημικα ) στις σωληνωσεις της τουαλετας δλδ νιπτηρα, μπανιερα και πατοσιφωνο. καθαριστηκαν ολα
για καμποσες μερες δεν ειχα θεμα ωσπου ξαφνικα μια μερα απο το πουθενα εκει που καθομουν, μου ηρθε αυτη η γνωριμη μυρωδια στην μυτη, μπηκα στο μπανιο και η μυρωδια βρισκοταν μεσα..μυρισα απο κοντα ολα τα σημεια, δεν εβγαινε απο αυτα η μυρωδια...! που σημαινει οτι βγαινει αποο αλου και απλα μπαινει στο μπανιο λογο κατευθηνσης αερα(?)
ανοιξα το παταρι απο πανω και μυριζε κλεισουρο-κατι. μπηκα μεσα μεχρι τον καθετο σωληνα της αποχετευσης, δεν ειδα καμια διαροη. ανοιξα παραυθρο μπανιου και σε 2 λεπτα ολα οκ καμια μυρωδια. τις επομενες μερες παλι δεν υπηρχε προβλημα.. μεχρι σημερα η μυρωδια εμφανιστηκε 4-5 φορες σε ξεμπαρκες ωρες. οταν επαιρνα χαμπαρι την μυρωδια δεν ειχε τραβηχτει καζανακι απο τους απο πανω η καζανακι γενικως.
δε μπορω να καταλαβω τι και πως. ειναι δυνατον να μυριζει ο καθετος σωληνας στο παταρι? και γιατι να μυριζει αφου δεν υπαρχει διαρροη?
ειναι δυνατον να βγαινει η μυρωδια απο καποιο σιφωνσι το μπανιο ? δε θα μυριζε τπτ οταν εβαλα την μυτη μου στο καθενα να τσεκαρω?
μυρωδια υγρασιας δεν ειναι. κατι σαν "διακριτικη σκουπιδιλα" μου κανει
ο σωληνας της εκτονωσης στην ταρατσα δε μου φαινεται βουλωμενος. αν ηταν βουλεωμενος δε θα ειχα συνεχομενα προβληματα? δε θα μυριζε κια σε αλλα διαμερισματα ?
εχει καποιος καμια ιδεα? τι να κανω τι αλλο να τσεκαρω ...