Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 91

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη nyannaco
    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Χαλάνδρι

Προεπιλογή

Εγώ πάλι έχω να πω το εξής απλό... από τη στιγμή που εσύ, Κατερίνα, δεν έχεις τις τεχνικές γνώσεις για να ασχοληθείς περισσότερο προσωπικά, ή δεν θέλεις να το κάνεις, και ο υδραυλικός που φέρνεις ξανά και ξανά δεν έχει δώσει λύση, τότε υπάρχουν δύο ενδεχόμενα, ή (α) ο συγκεριμένος υδραυλικός είναι στην πραγματικότητα τσοπάνης με κάβουρα, οπότε και 102 φορές ακόμη να τον φέρεις δεν θα βγει κάτι, είτε (β) όλα είναι καλά (και ο υδραυλικός επίσης), και απλά έχεις παράλογες απαιτήσεις από έναν 80άρη θερμοσίφωνα. Γι'αυτό, η μόνη ρεαλιστική λύση που έχω να σου πρωτείνω, είναι αυτή που σου προτάθηκε ήδη και προπέρασες: φέρε έναν άλλο υδραυλικό! Αν όντως έχεις πέσει σε τσοπάνη, ένας σοβαρός υδραυλικός θα βρει και θα λύσει το πρόβλημα. Αν και ο άλλος σου πει ότι όλα είναι εντάξει, είμαστε στην περίπτωση (β).
    Εν τω μεταξύ, εμένα με προληματίζει η ευκολία με την οποία αλλάζεις θερμοσίφωνες, πρώτη φορά το ακούω αυτό! Τσάμπα τους έχεις;
    Και άλλο ένα πράγμα που με προβληματίζει είναι ότι ενω σου έχουν προταθεί κάποιοι εύκολοι πρακτικοί έλεγχοι που δεν απαιτούν τεχνικές γνώσεις, όπως το να μετρήσεις το περιεχόμενο ζεστό νερό στο θερμοσίφωνα, δεν κάνεις τίποτα και απλά αναμασάς τα ίδια και τα ίδια. Μήπως τελικά είσαι απλά troll?

2. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον nyannaco για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

mikemtb73 (14-03-21)

Μέλος
    Όνομα
    Κατερίνα
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Καλησπερα και πάλι, αν και γραφω αναλυτικα ακριβως την κατασταση μαλλον καποιοι απο εσας διαβάζουν μεμονομενα καποια ποστ κι οχι απο την αρχη και για αυτο διαβαζω σχολια τα οποια τα εχω απαντησει. Η φωτογραφια με τον 1ο θερμοσιφωνα (που ειναι και σκουριασμενος και ειναι οριζοντιος επιτοιχιος), ειναι ο θερμοσιφωνας που ειχε το σπιτι εδω και 14 χρονια και αποφασισαμε να το αλλαξουμε και να βαλουμε αλλον καινουργιο δαπεδου 80λιτρο στο παταρι. Ο παλιος σκουριασμενος θερμοσιφωνας λοιπον λειτουργουσε καλα (του ειχαν αλλαξει κ θερμοσταστη καποια στιγμη πριν ερθω εγω) απλα επειδη το χειμωνα ηθελε κανα 50λεπτο φουλ για να κανω μπανιο, ειπαμε να το αλλαξουμε με παταριου. Μεχρι πριν ενα διμηνο το νερο του παλιου μου εφτανε για ενα μπανιο! Ομως τελευταια και με ενα 50λεπτο που το αναβα το νερο τελειωνε γρηγοροτερα. Ηρθε ο υδραυλικος και μου εφερε εναν καινουργιο nobel 80λιτρο δαπεδου αλλα καπως στενομακρο για να χωρεσει απο την πορτα του παταριου. Το προβλημα δε λυθηκε κι επειδη ηρθε να τον τσεκαρει 2-3 φορες ακομα και μετα μιλησε με την αντιπροσωπεια, τον απεγκατεστησε και εγκαταστησαμε το ιδο μοντελο σε μια πιο "κοντοχοντρη" διασταση. Αυτον τον τελευταιο λοιπον εννοω οτι εχει ιδιο ο φιλος μου (μου εδειξε τα χαρτια του θερμοσιφωνα και εστειλε και φωτο). Επειδη οπως καταλαβαινετε ολα αυτα τα πηγαινελα δε γινοντουσαν αυτοματα και εγω στο εντομεταξυ εκανα παντα με κρυο νερο μπανιο στο τελειωμα, η υπομονη μου καπως σωθηκε. Εννοειται πως θα παρω και δευτερη γνωμη υδραυλικου απλα περιμενω μια τελευταια προσπαθεια απο τον υδραυλικο (ο οποιος ηταν σχολαστικος και ακρως συζητησιμος) που ηρθε εξαρχης.

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

Εγώ νομίζω πως το ζεστό νερό είναι υπερεκτιμημένο.
    Εξάλλου, έρχεται καλοκαίρι...
    You only live twice.

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-02-21, 14:30
  2. Ζεστό Νερό- Πίεση-Ηλιακός
    από malk στο forum Υδραυλικά & Θέρμανση
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-06-19, 17:23
  3. Ρεύμα στο μισό σπίτι / Ενδ. λυχνία σβηστή
    από geox23 στο forum Ηλεκτρολογικά
    Απαντήσεις: 1