Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Kat80 Εμφάνιση μηνυμάτων
Καταρχας ασχολουμαι με αυτο το θεμα τον τελευταιο μηνα, εχουμε τεσταρει διαφορα πραγματα που μπορεί να φταινε (εχει ερθει ο υδραυλικος 5-6 φορες σε αυτο το διαστημα) και οπως καταλαβαινετε επειδή εχουν σπασει κ μενα λιγο τα νευρα μου με ολο αυτο περιμενω μια τελευταια εκτιμηση απο τον ανθρωπο που εχει ηδη ερθει πριν παρω μια δευτερη γνωμη. Δεν αναμασω κατι, σας λεω ακριβως πως εχουν τα πραγματα, αν ειχα παραπανω γνωσεις δε θα φωναζα υδραυλικο αλλα θα το εφτιαχνα μονη μου. Επισης ειπα οτι αλλαξα 3 θερμοσιφωνες και οτι τον τελευταιο θερμοσιφωνα τον εχει κι ενας φιλος μου. Δεν περιμενω αστρολογικη απαντηση, αλλα πολλα απο αυτα που διαβασα τα εχει υποτιθεται τσεκαρει ηδη ο υδραυλικος. Μια τελευταια φορα λοιπον θα πω (χωρις να χρειαζεται η ειρωνεία) οτι πριν δεν ειχα κανενα θεμα αλλα το τελευταιο διαστημα φαινεται πως γενικα δεν κραταει το ζεστο νερο στο σπιτι. Σας ευχαριστω κ παλι για το χρονο σας.
...ξαναμελετησε με προσοχη το #35 και οσο σου ειναι δυνατον μεταφρασε το σε "τεχνικα-Ελληνικα".
Ακολουθησε σωστα τις κατευθυνσεις που σου δινει και εκτιμω κι εγω πως θα λυσεις το προβλημα σου