Πριν απο ολα αυτα ειναι σιγουρο πως οι λεντομπαρες ειναι οκ;
Πριν απο ολα αυτα ειναι σιγουρο πως οι λεντομπαρες ειναι οκ;
mikemtb73 (10-02-21)
επομενως παραγγελνω και επιστρεφω.
ευχαριστώ.
mikemtb73 (10-02-21)
Ναι φιλε το ποιο πιθανο να εχεις καποια λεντ βραχυκυκλωμενα μεχρι να διαβαση ο κοντρολερ το προβλημα και να τα σβησει ολα βλεπεις το λογοτυπο, γενικα σε αυτες οταν υπαρχει προβλημα software φλασαρη το λεντ . Καλο ειναι να ανοιξεις το πανελ να δεις τι γινεται για πιο σιγουρα.
εγω νομιζω φιλε μου οτι ουτε αναβαθμιση θελει ουτε λεντομπαρες ποιο πιθανον να φταιει το τροφοδοτικο στο κυκλωμα που δινει ταση στις λεντομπαρες το παθαινουν συχνα και πρεπει να αλλαχτει το led drive με το τρανζιστορ ισχυος που εχει εκει κοιτα και για καμια αντισταση στα περιξ του τρανζιστορ τις smd που εχει εκει και πιστευω οτι θα διορθωθει η κατασταση
RADIO6146
update 13/03
H τηλεοραση αναβει κανονικα...δειχνει το λογοτυπο και μετα χανεται ο φωτισμος. (με φακο ειδα το popup μηνυμα δεν υπαρχει σημα να πηγαινοερχεται. )
τι κανω σε αυτη την περιπτωση;
Κάτι είπε ο συνάδελφος πιο πανω αλλά δεν έδωσες σημασία.....
Φίλε Τάσο,
σου γράφω κι εγώ κι όπως κι ο φίλος και συνάδελφος Στάθης σου προτείνω αν δεν το ΄χεις κάνει ήδη,
ανοίγοντας τη τηλεόραση πολύ προσεκτικά, για να μην κόψεις στο κάτω μέρος του μπροστινού καλύμματος
κοντά στο InfraRed Control το flex καλώδιο, ν΄ αποσυναρμολογήσεις τα Boards και πάλι πάρα πολύ προσεκτικά
ν΄ ανοίξεις το πλαίσιο του panel & με κάποιο τρόπο να τοποθετήσεις σ΄ επίπεδη καθαρή κι επενδεδυμένη μ΄ ένα
ύφασμα επιφάνεια όλα τα μέρη του, έτσι ώστε να θυμάσαι τη σειρά τους, για να τ΄ επανατοποθετήσεις στο panel
και ν΄ ελέγξεις όλα τα LED΄s των LED strips.
Κάποιο(α) είναι κατεστραμμένο(α).
Θα χρειαστεί ν΄ αλλάξεις όλα τα LED strips για να μην σου ξαναπαρουσιαστεί σύντομα το πρόβλημα, αν κάνεις
αντικατάσταση μόνον του κατεστραμμένου(ων) LED(΄s).
Δείξε μεγάλη προσοχή στο flex καλώδιο που συνδέεται απ΄ ευθείας πάνω στο κρύσταλλο, γιατί είναι πολύ εύκολο
κατά τις μετακινήσεις ν΄ αποκολληθεί και τότε όλη η οθόνη καταστρέφεται και χρήζει αντικατάστασης, πράγμα
εντελώς ασύμφορο.
ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης