Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 7 από 7

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας
    Περιοχή
    Κορινθος

Προεπιλογή

ΚΑΠΟΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΓΝΩΜΗ ή ΑΠΟΨΗ ?

Το avatar του χρήστη pliktras
    Μέλος
    Όνομα
    Christos
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

Καλησπέρα σας. Καταρχάς να πω ότι γνωρίζω ελάχιστα από ψυκτικά, αλλά σας γράφω προσπαθώντας να καταλάβω που κολλάτε ακριβώς. Ο ενδοιασμός σας είναι αν έχει τοποθετηθεί σωστό μοτέρ απο τον κατασκευαστή; Εγω με το enr που δώσατε βρίσκω αυτό το μοτέρ ως αντίστοιχο για το ψυγείο σας
    https://www.eaparts.gr/part.aspx?partid=34098
    Απο εκεί και πέρα εσείς είστε ψυκτικός; Αν όχι, εχετε συμβουλευτεί κάποιον ψυκτικό;
    Τέλος, αν τόσο πολύ θέλετε να το φτιάξετε, πάρτε το μοτέρ που δίνουν ως ανταλλακτικό 80ε και αντικαταστήστε το και όσο κρατήσει. Εξάλλου στα ψυγεία είναι πιο απλή η διαδικασία αλλαγής του συμπιεστή.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας
    Περιοχή
    Κορινθος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pliktras Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα σας. Καταρχάς να πω ότι γνωρίζω ελάχιστα από ψυκτικά, αλλά σας γράφω προσπαθώντας να καταλάβω που κολλάτε ακριβώς. Ο ενδοιασμός σας είναι αν έχει τοποθετηθεί σωστό μοτέρ απο τον κατασκευαστή; Εγω με το enr που δώσατε βρίσκω αυτό το μοτέρ ως αντίστοιχο για το ψυγείο σας
    https://www.eaparts.gr/part.aspx?partid=34098
    Απο εκεί και πέρα εσείς είστε ψυκτικός; Αν όχι, εχετε συμβουλευτεί κάποιον ψυκτικό;
    Τέλος, αν τόσο πολύ θέλετε να το φτιάξετε, πάρτε το μοτέρ που δίνουν ως ανταλλακτικό 80ε και αντικαταστήστε το και όσο κρατήσει. Εξάλλου στα ψυγεία είναι πιο απλή η διαδικασία αλλαγής του συμπιεστή.
    Καλησπέρα και ευχαριστω για την απαντηση. Οχι δεν ειμαι Ψυκτικός αλλα Ηλεκτρολόγος Μηχανικος και απο ψυκτικα γνωριζω μονο εκ θεωριας και οχι απο πραξη αφου δεν ειναι το αντικειμενο μου.
    Ναι πραγματι το εχω βρει σαν ανταλλακτικό αυτο που μου έγραψες αλλα κατασκευαστικα για μενα ειναι λαθος και εχω την επιβεβαιωση ψυκτικού για το θεμα αυτό διοτι ειναι LPB (Low back pressure) το οποιο ειναι καταλληλο για καταψυξη και οχι για συντήρηση και αυτο το εκανε ο κατασκευαστης για διαφορους μακροσκελεις λογους. Σαν επηρωση αυτου το ιδιο μοτερ δουλευει ακαταπαυστα στην καταψυξη μεχρι και σημερα ενω αυτο της συντηρησης εδω και πολλα χρονια εχει ξεκινησει τα "νουμερα".
    Ως εκ τουτου η απαντηση μπορει να δοθει μονο απο εξειδικευμενο και πολυ έμπειρο ψυκτικο τον οποιο δεν εχω βρει μεχρι στιγμης εδω.
    Φυσικα αν δεν βρω θα βάλω ένα τυπου οπως αυτο που μου προτεινες το οποιο θα κρατησει καποια χρονια ακομα πιθανα 5 - 10 ποιος ξερει αλλα δεν ειναι δα και τοσο τραγικο αφου το ψυγειο ειναι ηδη παλιο αν και ολα ειναι τελεια μεχρι στιγμης ακομα και το χρωμα χωρις καμια σκουρια κλπ.

Παρόμοια Θέματα

1. [Άλλη] Smeg. Πρόβλημα με εμφάνιση πάγου στη συντήρηση.
    από konstantina.k. στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-08-19, 19:30
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-06-19, 12:18
  3. [Pitsos] P1KCL4001S/01 Βλάβη στη συντήρηση
    από geovou στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-01-18, 20:31
  4. [Pitsos] Pitsos ψυγείο δεν κάνει συντήρηση
    από Silisav στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 8