Τι σκέφτηκα και εγώ αλλά δεν τον βλέπω κάπου ,θα βγάλω φωτό το απόγευμα το πίσω μέρος του ψυγείου να ρίξετε καμία βοήθεια
Τι σκέφτηκα και εγώ αλλά δεν τον βλέπω κάπου ,θα βγάλω φωτό το απόγευμα το πίσω μέρος του ψυγείου να ρίξετε καμία βοήθεια
Ατάκα 1η.......Οχι ...Οχι .....Απλά το άνοιξα μήπως έφυγε κανένα καλωδιάκι.
Ατάκα 2η....... Οχι ... Οχι ....Απλά το άνοιξα μήπως είχε καεί κάποια ασφάλεια.
Πέρα από τον πυκνωτή , άνοιξε εκτός ρεύματος το κουτί του συμπιεστή και έλεγξε για καρβουνιασμένες επαφές .
IMG_20210115_180520.jpg
Πυκνωτή δεν βλέπω τουλαχιστον σε εμφανές σημείο ,κουτι συμπιεστή πετρο λες το άσπρο που εχω βάλει στοn κόκκινο κύκλο; αν ειναι καρβουνιασμένες τι κανω ;
Ναι βλέπε 2ο λεπτόλες το άσπρο που εχω βάλει στοn κόκκινο κύκλο;
https://www.youtube.com/watch?v=_nOxNlXuoB4
Έχει 2 εξαρτήματα που κουμπώνουν στις επαφές συμπιεστή , το πιθανότερο να καρβούνιασαν τα εξαρτήματα . Εκτός ρεύματος
σε ευχαριστω πετρο θα το ανοιξω να δω τι γινεται ,τωρα δουλευει κανονικα αλλα σιγουρα υπαρχει προβλημα και μαλλον ειναι αυτο που λες γιατι ακουγεται σαν ρελες
Μπορεί να τυχαίνει να μην έχει καρβούνιασμα στις επαφές , αλλά τα εξαρτήματα εσωτερικά να έχουν πρόβλημα . Όταν δεν κάνουν καλή τροφοδοσία (είτε από διακυμάνσεις δικτύου) τα μοτέρ χτυπάνε με θόρυβο. Αν και αυτά τα βρεις οκ , μπορεί να είναι το πρόβλημα τροφοδοσίας αλλού στο υπόλοιπο ηλεκτρικό κύκλωμα