Ακυρο με τα windows εφόσον δεν βλέπει σκληρό. Βάλε iDE σκληρό.
Αλλά μην λέμε εξυπνάδες ,είναι καλό motheboard το συγκεκριμένο.. με εξυπηρέτησε για πολλά χρόνια. Ακόμα δουλέυει
Ακυρο με τα windows εφόσον δεν βλέπει σκληρό. Βάλε iDE σκληρό.
Αλλά μην λέμε εξυπνάδες ,είναι καλό motheboard το συγκεκριμένο.. με εξυπηρέτησε για πολλά χρόνια. Ακόμα δουλέυει
Ναι δεν διαφωνω, πολυ καλο motherboard, 11 χρονια τοχω και δουλεψε και με ασχημες συνθηκες, τα λεφτα του ταχει βγαλει. Αν βρω κανενα IDE σκληρο θα το ξαναστεισω, αφου υπαρχουν τα υπολοιπα εξαρτηματα. Ευχαριστω για τον χρονο και τις ιδεες σας, παιδια
bootable usb με τα windows! Δεν ξέρω αν γίνεται και πως γίνεται
Φίλε Χρήστο,
δίνω και μία πληροφορία / ενημέρωση από την πλευρά του ηλεκτρονικού μηχανικού.
Σε Mother Boards 10ετίας plus οπωσδήποτε έλεγχος / αντικατάσταση όλων των ηλεκτρολυτικών πυκνωτών.
Παρουσιάζεται σίγουρα απώλεια χωρητικότητας / αύξηση αντίστασης ESR στο κύκλωμα μ΄ αποτέλεσμα μείωση ή
κι αύξηση των τάσεων λειτουργίας (ιδιαίτερα των cache memories) κι εμφάνιση προβλημάτων αναλόγων που
παρατηρείς.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Εγκατασταση windows απο φλασακι usb γινεται. Αλλα που θα εγκατασταθουν αφου δεν βλεπει σκληρο δισκο. Αν καποια στιγμη βρω εναν IDE, θα δοκιμασω εκει.
Καλοδεχουμενες και χρησιμες οι τεχνικες πληροφοριες, Δημητρη, το θεμα ειναι αξιζει το κοστος, δεδομενου οτι δεν εχω, εξοπλισμο και γνωσεις να το κανω μονος μου, η να κοιταξω για καποια μεταχειρισμενη μητρικη?
Το usb λογικά θα το κάνει partition. Δεν το έχω κάνει ποτέ για να σου πω ακριβώς. Ή και με έναν εξωτερικό σκληρό θα γίνεται αυτό.
Αν κάνεις την σχετική αναβάθμιση μητρικής βρες μια lga 775 που να παίρνει 8 gb Ram 4χ2gb για να είναι χρήσμες και οι παλιές.Παρόλο την παλαιότητα της ένα 30άρι θα έχει σίγουρα μία τέτοια μητρική.Και είναι και δυσέυρετες.Εκεί έπασχε , στην μνήμη
Δεν νομίζω πάντως ότι αξίζει γιατί ακόμα και 8 γιγα να βάλεις σε 1 2 χρόνια με τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των λειτουργικών δεν θα ανοίγει τίποτα στον browser. Για αυτό και πήγα σε ολική αναβάθμιση
Εξαρτάται φυσικά και από τις ανάγκες σου.Εγώ πχ, έχω την τάση να ανοίγω 100 παράθυρα στον chrome![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MAIK721 : 03-11-20 στις 14:04
Πριν 2 μηνες εστεισα PC για 100 παραθυρα. Απλα θελω να φτιαξω κλι αυτο σε 1 ρετρο κουκλα κουτακι, intel dual core, 2x1gb ddr2, 760gt,cd player, monitor, ηχεια κτλ υπαρχουν. 15 ετιας εξαρτηματα ,αλλα δουλευουν, ακομα και 2 80αριδες δισκοι αλλα ειναι σατα. Κι ενα micro mobo να βρω μια χαρα με καλυπτει. Win XP η κανενα Linux θα του βαλω, οποτε δεν με ενδιαφερει μελοντικη αναβαθμιση. Μουσικη θα παιζει