μην ασχολεισαι καν. πεταμενα χρηματα. εμενα στους γονεις μου που χαλασε ο αποκωδικοποιητης στην κουζινα τους αγορασα μια arielli τηλεοραση 24" με 76€. πιστευεις οτι αξιζει ακομη να ασχοληθεις?
μην ασχολεισαι καν. πεταμενα χρηματα. εμενα στους γονεις μου που χαλασε ο αποκωδικοποιητης στην κουζινα τους αγορασα μια arielli τηλεοραση 24" με 76€. πιστευεις οτι αξιζει ακομη να ασχοληθεις?
Χρήστο,
διαφωνώ κάθετα αν κι η Αχαία κι οι άνθρωποί της μου ΄ναι ιδιαίτερα συμπαθείς.
Κι εξηγούμε για τη διαφωνία μου :
μία ARIELLI των 76€ έχει πιθανή, (δεν γνωρίζω για τα πολύ νέα μοντέλα αλλά
δεν νομίζω να ΄χει διαφοροποιηθεί και πολύ η παραγωγική διαδικασία), διάρκεια
κανονικής λειτουργίας 1 έτος,
η δε SONY είναι τουλάχιστον 20ετίας κι μ΄ ένα καλό SERVICE μπορεί να κρατήσει
άλλα τόσα χρόνια.
Έπειτα υποψιάζομαι ότι η <ασχολία> μαζί της για το φίλο Ανδρέα είναι πηγή μάθησης & δημιουργίας.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
mikemtb73 (25-10-20)
αγαπητοι φιλοι και συναδελφοι,
θα συμφωνησω οτι στους απωκωδικοποιητες οτι οι βλαβες ειναι γελοιες. η ποιοτητα των υλικων και της συναρμολογησης εχει πεσει. εχω δει και εγω σε μερικους αποκωδικοποιητες οτι οντως οι πυκνωτες εξομαλυνσης οτι εχουν προβλημα και σκανε. εχω επισκευασει μερικους με απλη αντικατασταση του πυκνωτη. σε καποιους αλλους εβαλα εξωτερικο τροφοδοτικό και ολα καλα. υπαρχουν και μερικοι αλλοι που παρα το οτι τους δινεις εξωτερικη τροφοδοσια αρνουνται πεισματικα να εργασθουν και εχουν αλλο προβλημα που δεν αξιζει να ασχοληθει καποιος μαζι τους.
για την arielli τωρα. και εγω ειμαι αντιθετος με τις no name μαρκες. ομως. η τιμη της συγκεκριμμενης ειναι πραγματικα σκοτωμα. η εγγυηση που δινει το eshop ειναι 2 ετη. εσυ νομιζεις οτι αν χαλασει στο ετος οτι θα την πεταξω? επιστροφη και αντικατασταση με νεα. τωρα εαν ειμαι τοσο ατυχος και χαλασει στα 2,5 ετη, ε τι να πω. προκειται για μια φθηνη τηλεοραση, που την πηρα εν γνωση μου φθηνα και εχω κανει και παραχωρησεις σε ποιοτητα. ειδαμε ομως και τις ακριβες μαρκες. μπορει να παρεις καποια καλη μαρκα και να σου εμφανισει μια ακριβη η μη επισκευασιμη βλαβη στα 2,5 ετη. το αποτελεσμα ειναι το ιδιο. πεταμα και οι δυο. στην μια περιπτωση κλαις λιγα χρηματα στην αλλη πολλα.
η τιμη της arielli ειναι οσο το κοστος 2 αποκωδικοποιητων. συν το οτι εχεις μια νεα και μεγαλυτερη τηλεοραση με καλυτερη ευκρινεια. καταλαβαινω οτι εισαι επαγγελματιας που πιθανον ζεις απο το service και τις βλαβες και καπως πρεπει να το στηριξεις. και εγω τεχνικος ειμαι και ειμαι μαζι σου. αλλα να λεμε και την αληθεια. και η αληθεια ειναι μια. τηλεοραση σε αυτην την τιμη με 2 ετη υποχρεωτικα να δουλευει σε αυτην την διασταση ανεξαρτητως ποιοτητας ε πραγματικα δεν υπαρχει. και βλαβη να εμφανιζει καθε ημερα την αλλη μερα θα την εχουν εκει και θα μου την αλλαζουν καθε εβδομαδα με νεα μεχρι να περασουν τα 2 ετη.
ασε που η εικονα τους μαμαει......
Μία επισήμανση για το φίλο Χρήστο από Πάτρα.
Χρήστο συμφωνώ απόλυτα σ΄ όσα γράφεις με μία διαφορά στη τελευταία σου παράγραφο.
Δεν νομίζω να βρεθεί κατ/μα που θα σου πουλήσει μία τηλεόραση 79€ μ΄ εγγύηση 2 ετών
και χωρίς να πληρώσεις EXTRA ποσό γι΄εγγύηση παρουσιαζομένων εργοστασιακών ΜΟΝΟ
βλαβών κι ότι θα σου χαλάει κάθε δύο ημέρες και θα στην αντικαθιστούν με ΝΕΑ.
Αν γνωρίζεις κάποιο τέτοιο μπορείς να τ΄ αναφέρεις για ν΄ υποστηρίξεις την άποψή σου.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
H συγκεκριμένη είναι του εργαστηρίου την οποία έχω για δοκιμές αποκωδικοποιητών VHS DVD κλπ. και παίζει και PAL και SECAM ενώ άλλη της ίδιας περιόδου μόνο PAL γι αυτό και επιμένω να την επισκευάσω....
Επίσης επισκευάζω και αποκωδικοποιητές.... Ήδη μου έχουν ερθει 4 με γελοίες βλάβες.... πιο πολλοί είχανε θέμα με τον πυκνωτή 1000μF 10v που ήταν φουσκωμένος... Και απλά τον άλλαξα και ξαναλειτούργησαν.... Δεν υπάρχει λόγος να πετιέται στην ανακύκλωση απο την στιγμή που επισκευάζεται και με τόσο μικρό κόστος.