Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 11

Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Ευβοια

Προεπιλογή είναι δυνατόν ένα ψυγείο να τραβαει ρεύμα τόσο;;

Γεια σας! Έβαλα έναν μετρητή για να δω πόσο πολύ τρίβει ρεύμα ένα παλιό οικιακό ψυγείο . είναι δυνατόν ένα ψυγείο να τραβαει ρεύμα σε μια μέρα 4,362kwh;; δηλαδή το χρόνο κάπου στα 1569,6 khw; Μιλάμε για ένα ψυγείο ΠΙΤΣΟΣ νο φροστ δίπορτο 1.75 περίπου ύψους εποχής του 90! Του έχω αλλάξει πριν 2 χρόνια μοτέρ κ ενώ έχω κανονική ψύξη κλπ….τραβαει υπερβολικά ρεύμα….. μήπως κάνω κάπου λάθος;;;;; σας στέλνω κ κάποιες φωτογραφίες του μετρητή.
    https://postimg.cc/DJ9HqhNh
    μετρητης.jpgμετρητης.jpg

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Ο ίδιος μετρητής τι ενδείξεις δίνει στην κλίμακα Watt και Αμπερ (όταν λειτουργεί το ψυγείο) αν είναι οι ενδεδειγμένες τιμές .

Το avatar του χρήστη klik
    Μέλος
    Όνομα
    N/A
    Περιοχή
    Θεσσαλλλονίκη

Προεπιλογή

Το ψυγείο σου δεν εχει πυκνωτη διόρθωσης συνφ... ο μετρητης το μετρα σωστα;

Μέλος
    Όνομα
    vasilis
    Περιοχή
    Πειραιάς

Προεπιλογή

Ειναι δυνατον ναι.Απλα αυτη η καταναλωση ειναι θερινη με θερμοκρασιες εντος σπιτιου >30°

Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Ευβοια

Προεπιλογή

Δεν μπόρεσα να σας απαντήσω χθες το βράδυ γιατί ήμουν στη δουλειά. Το ψυγείο είναι για ένα άτομο (άρα λίγες φορές ανοίγει η πόρτα του) τα λάστιχα είναι καλά δίχως κενά κ φθορές κ όσο για τον αισθητήρα θερμοκρασίας, δεν ξέρω. Απλά έχω τον θερμοστάτη στο 1-2 κ έχω περίπου στη συντήρηση κάπου στους 4-5 βαθμούς. Κ φυσικά είναι μακριά από εστίες θερμότητας κλπ. Απλά είναι εντοιχισμένο κ έχει από πάνω φυσικά άνοιγμα για να αναπνέει κ την μικρή χαραμάδα στο κάτω μέρος του ψυγείου.

Σε στέλνω κ κάποιες άλλες φωτογραφίες

https://postimg.cc/LqqZB9zn

https://postimg.cc/V590FHbB

https://postimg.cc/wts7RWpN

https://postimg.cc/Jt3PSLFs

w σε Lo.jpgw σε Η.jpgw στιγμής.jpgσε Α ενδειξη.jpgκαταναλωση σε 1,5 περιπου μερα.jpg

Το avatar του χρήστη genesis
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

Υπάρχει μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση ανάμεσα στα σύγχρονα ψυγεία της τελευταίας 10-15ετίας και σε αυτά της δεκαετίας '90 και '80.
    Το πιθανότερο είναι να είναι αυτή η κατανάλωση του ψυγείου.
    Για να σιγουρευτείς θα σου πρότεινα να βάλεις τον μετρητή σε σύγχρονο ψυγείο που έχει κάποιος γνωστός σου και να δεις τι θα καταγράψει.

7. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον genesis για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

mikemtb73 (01-09-20)

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Το συμπέρασμα που βγάζω προσωπικά είναι ότι το ψυγείο δουλεύει (πιθανά) συνεχώς χωρίς παύσεις , αληθεύει?
    Και αν ναι (κάνει παύσεις ) πόσο συχνές είναι αυτές κατά την γνώμη σου σε 24 ωρη βάση.

Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Ευβοια

Προεπιλογή

Όσες φορές είμαι κοντά στο ψυγείο (τον περισσότερο καιρό λόγο δουλειάς είμαι εκτός σπιτιού κ αργά το βράδυ πηγαίνω στο σπίτι), το ακούω κ δουλεύει! Από πίσω πιάνει λίγο πάγο πάνω εκεί ψηλά που βγαίνει η μαύρη λεπτή σωλήνα για να πάει στην σερπαντίνα κ γενικά πάγο υπερβολικά λίγο δίχως σημασία. …. Θα περιμένω τον χειμώνα να δω την κατανάλωση του αλλιώς θα πάω για αγορά νέου ψυγείου!!!! Έχω τη μόνο άκρως ενεργειακή συσκευή στο σπίτι μου… απλά μου έκανε τρομερή εντύπωση η κατανάλωση του!!! Μάλλον θα πρέπει να το σκεφτώ σοβαρά για αγορά ψυγειου….δεν γίνεται αλλιώς….

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Από τα όσα λες παραπάνω είσαι τυχερός ο μετρητής σου δεν είναι χαλασμένος
    (παλαιότητα πιθ ψυγείου με πιθ ψυκτικό πρόβλημα που δουλεύει συνεχώς ενώ δεν πρέπει , άσχετα που στην συντήρηση έχεις θεωρητικά μια ικανοποιητική θερμοκρασία)

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Φωκιδα

Προεπιλογή

Πριν ενα μηνα αλλαξα τον ψυγειοκαταψυκτη Pitsos P1KCL3601D/05 και πηρα εναν Samsung RB37J544VSA/EF
    Ειναι ιδιες διαστασεις και το Samsung ειναι inverter και ειναι κατηγορια Α+++.
    Ο μετρητης στο Pitsos εδειχνε μεχρι 2,5kwh το 24ωρο μεσο ορο με 2 ατομα στο σπιτι.
    Στο Samsung δειχνει 0,75kwh το 24ωρο μεσο ορο με 2 ατομα στο σπιτι και τον Αυγουστο που ειμασταν 7 ατομα εφτασε μεχρι 1,20kwh το 24ωρο.
    Η καταναλωση ειναι 35 watt συνηθες,μερικες φορες 0 και οταν κανει (μαλλον)αποψυξη φτανει τα 100.
    Ο κατασκευαστης για το Samsung λεει 183kwh/χρονο αλλα φυσικα δεν περιμενα να εχει αυτη την καταναλωση μιας και αυτοι
    θα το μετρανε μια που το βαλαν στην μπριζα και μια που δεν ανοιξαν την πορτα ποτε.
    Τον μετρητη το εχω τσεκαρει με μια λαμπα led 10 watt και εδειχνε σωστα.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Indesit] τραβαει νερο και το βγαζει
    από ΔΙΑΣ στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-08-20, 13:54
  2. [Siemens] Πλυντήριο πιάτων Siemens δεν τραβαει νερό
    από thinlizzy στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-02-20, 11:45
  3. [Brandt] τραβαει νερο και σταματαει
    από marios2014 στο forum Πλυντήριο