Μπορείς να δώσεις στοιχεία από αυτήν την εστία ? π.χ. πόσα Watt ισχύος είναι η κάθε εστία / διάμετρος για κάθε εστία / είδος χειρισμού διακοπτών / οπτικά φωτογραφίες σε τι χώρο (σασί ) είναι τοποθετημένες οι εστίες.
Δυστυχως ,οσο αφορα τα τεχνικα ,δε ξερω ποιες ειναι οι εστιες.Εψαξα για το μανουαλ αλλα δε βρηκα κατι.Το αλλο σκ θα κατσω να τις βγαλω,οποτε σιγουρα θα βρω ποιες ειναι.Σου βαζω ομως μια φωτο
IMG_20200905_180455.jpg
Που να πάει το μυαλό μου στις "κεραμικές " λάθος κατάλαβα. Πιστεύω αντιμετωπίζει πρόβλημα γενικό υπερθέμανσης συνολικά του χώρου και σβήνει τις υπόλοιπες .
Κάπου θα έχει θερμικό ασφαλείας χώρου (θα πρέπει να ελεγχθεί αυτό) αλλά και το να φτάνουν τα κουμπιά αφής σε ακραίες θερμοκρασίες όπως λες , λίγο με βάζει σε υποψίες μήπως από το 2011 δεν ακολουθήθηκαν σωστά οι οδηγίες κατασκευαστή στον τρόπο και διαμόρφωση του χώρου εγκατάστασης (που τα εντοιχιζόμενα θέλουν πιο πολύ προσοχή , π.χ δεν "αναπνέει" ψύχεται όπως πρέπει από την γύρω διαμόρφωση.
Όταν επιθυμείς μείωση απόδοσης της εστίας χαμηλώνει? το επιτυγχάνει? ή δουλεύει πάλι στο φουλ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 05-09-20 στις 22:33
Ναι εχεις δικιο,δε το διευκρινησα και εγω οτι προκειται για κεραμικες.
Οταν μειωνω την ενταση,ναι μειωνεται.
Παντως και εγω ψιλιαζομαι πως κατι δε μονωνει καλα και γινεται φουρνος ολοο χωρος κατω απο το κεραμικο.
Τα πρωτα αρκετα χρονια,δουλευε μια χαρα και δε ζεσταινοταν υπερβολικα.Αρα κατι στη πορεια προεκυψε μαλλον και οχι εξαρχης.
Ξυλωσα σημερα τις εστιες.
Μια επαφη στη πλακετα ειχε μαυρισει και ειχε αρπαξει,ενω και το καλωδιο το ιδιο.
Γενικα επειδη εχουν βγαλει αρκετα προβληματα θα πανε για πεταμα και θα παρω αλλες να ξεμπερδευω.
Ειχε σπασει και το μονωτικο υλικο στα ματια σε αρκετα σημεια,οποτε ισως και για αυτο να εχανε θερμοτητα προς το πλαι.
mikemtb73 (16-09-20)